Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Elite Plaza Hotel Malmö

(Annonce)

Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Hotel Plaza
Gustav Adolfs torg 49
211 39 Malmö
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 55.6032
Longitude : 12.9994
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Elite Plaza Hotel i Malmø, Sverige


Helt nyt 4-stjernet hotel

Elite Plaza Hotel er et nyt 4-stjernet hotel fra 2010 nær Gustav Adolfs Torg i det centrale Malmø. Hotellet ligger i en flot bygning fra 1890 og er et stilfuldt og moderne hotel i topklasse. Lige uden for hotellets dør venter storbylivet med shopping, seværdigheder, cafeer, mv.

Oplevelser i Malmø

Besøg fx kunstmuseet på Malmøhus Slot, se moderne kunst på Malmø Kunsthal eller besøg Malmö Arena, Malmøs nye multiarena, der fungerer som ramme for koncerter, kultur- og sportsarrangementer.

Dobbeltværelse, Elite Plaza Hotel i Malmø
Dobbeltværelse på Elite Plaza Hotel - alle værelser er dog ikke ens

Elite Plaza Hotel i Malmø, Sverige
Elite Plaza Hotel Malmö


I kan også besøge Malmøs nye, moderne badeland Hylliebadet med boblepools, 50 meter bassin mv. Eller tage på sightseeing i Malmøs smukke kanaler eller på guidet bustur rundt i byen. Læs mere om seværdigheder og oplevelser i Malmø

Priser fra ca.

750 kr.

pr. dobbeltværelse pr. nat (p.v.p.n.) inklusiv morgenmad.

Sådan booker du

Opholdet på Elite Plaza Hotel Malmö bookes hos HotelSpecials.dk, der formidler hotelophold i Sverige. Klik på den orange knap herunder. Inde på siden: Vælg ankomstdato og følg vejledningen eller vælg en af de foreslåede værelsestyper til fast pris.

Book din overnatning herSe flere hoteller i Malmø


Elite Plaza Hotel i Malmø, Sverige
Elite Plaza Hotel Malmö


Om Elite Plaza Hotel Malmö

Hotellet har 116 værelser med eget badeværelse og bl.a. restaurant, elevatorer, fitnessrum, sauna, Wi-Fi på fællesområderne, samt p-plads mod betaling. Hele hotellet er røgfrit.

Malmö Easy Map
Malmø bykort

Køb kort over Malmø i målestok 1:14.500

EasyMap er en ny serie tydelige bykort fra forlaget Norstedts. På bagsiden findes turistinformation med beskrivelse af byens mest populære seværdigheder og udflugtsmål. Indeholder desuden gaderegister. Du kan købe kortet i vores webshop.