Forsiden > Her

Persondatapolitik for sydsverige.dk

Siden er publiceret / opdateret: 1. maj 2018
På sydsverige.dk beskytter vi personlige oplysninger fra kunder mv. og behandler oplysningerne forsvarligt. Herunder kan du læse, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender personlige oplysninger. Sydsverige.dk er dataansvarlig for disse oplysninger.

Kontaktoplysninger

sydsverige.dk
Højbyvej 38, 4320 Lejre
E-mail: info@sydsverige.dk
Tlf.: +45 22 79 97 33
CVR-nr.: DK 27718809

Hvilke personoplysninger behandler sydsverige.dk

Hvis du køber en vare i sydsverige.dk’s webshop, registreres dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer med det formål at kunne levere varen til dig og komme i kontakt med dig. Det er oplysninger, du som kunde selv indtaster, hvorved du giver samtykke til, at vi kan behandle din ordre og sende varen til dig. Dine personoplysninger opbevares hos sydsverige.dk i 5 år inklusiv indeværende år, jvf. bogføringsloven.

Ved betalinger med betalingskort i webhoppen sendes dine kreditkortoplysninger krypteret til vores betalingsudbyder QuickPay og indløser Clearhaus. Sydsverige.dk har derfor ikke adgang til dine kortoplysninger.

Du kan frivilligt tilmelde dig vores nyhedsbrev ved at oplyse din e-mailadresse i feltet ”Få nyhedsbrev fra sydsverige.dk”. Vi benytter kun din e-mailadresse til at kunne sende vores nyhedsbrev til dig, og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket "unsubscribe from this list" længst nede i nyhedsbrevet.

Sydsverige.dk registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Vi videregiver eller sælger ingen personlige oplysninger til andre aktører.

Om brug af cookies

Ud over de oplysninger, som du selv afgiver i forbindelse med køb på sydsverige.dk eller tilmelding til nyhedsbrev, anvender sydsverige.dk cookies. Læs mere om brug af cookies på sydsverige.dk.

Vi beskytter dine persondata

Sydsverige.dk har implementeret sikkerhedsforanstaltninger, der har til formål at beskytte dine oplysninger mod at blive tilintetgjort, blive ændret, at kommer til uvedkommendes kendskab eller i øvrigt behandles i strid med loven om behandling af personoplysninger.

Dine rettigheder

Som registreret hos sydsverige.dk – fx som kunde i vores webshop - har du ifølge lovgivningen altid ret til at få oplyst, hvilke persondata vi behandler om dig (indsigtsret), hvor de stammer fra og hvordan vi anvender dem. Hvis du mener, at oplysningerne er forkerte, har du ret til at få dem rettet. Du har også ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata. Endelig kan du trække dit samtykke tilbage, fx ved at sende os en mail eller ringe, hvorved vi ophører med at behandle eller opbevare dine personoplysninger. I praksis betyder det - jf. ovenfor om hvilke personoplysninger vi behandler på sydsverige.dk - at hvis du fx har bestilt en vare i shoppen, som vi endnu ikke har nået at pakke og sende til dig, kan du selvfølgelig annullere din ordre og bede om at få slettet dine oplysninger. Hvis ordren først er pakket og sendt, er vi i henhold til bogføringsloven nød til at gemme dine personoplysninger i 5 år inklusiv indeværende år. Desuden kan du bede om ikke længere at modtage vores nyhedsbrev. Ovennævnte er rettigheder du har i henhold til EU's Databeskyttelsesforordning 2016/679 (General Data Protection Regulation GDPR).