Alebo Pensionat

(Annonce)

Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Alebo Pensionat
Södra Vägen 66
310 83 Unnaryd
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 56.9453
Longitude : 13.5228
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Alebo Pensionat i Halland


Et danskejet hotel i vidunderlige omgivelser. Let at finde - svært at glemme.

Beliggenhed

Alebo Pensionat ligger ved søen Unnens bred nær ved vej 26 mellem Halmstad og Jönköping i udkanten af den lille idylliske by Unnaryd. Afstand fra Helsingborg ca. 140 km. Kører man lidt videre nordpå, står man hurtigt på skibakkerne på Isaberg.

Hotellet

Hotellet er bygget i 1897 og består af to bygninger - begge fredede. Hovedbygningen består, foruden af syv værelser - alle med bad og toilet, af restaurant, konferencelokale, opholdsstue med pejs og balkon samt en vidunderlig udsigt over søen.

Annekset et par meter fra søbredden består af seks værelser samt sauna. Her kan man fiske fra sit vindue! - og vores lille private badestrand er lige uden for døren.

Alebo Pensionat ved søen Unnen


Restauranten

Vi hylder princippet, at livet er for kort til dårlig mad. Vores restaurant tilbyder varierede retter efter årstiden. Naturligvis kan man altid få egnens specialiteter, som er elg og sandart.

Vores morgenmad består af en buffet med lidt af hvert - også lidt lunt. Her finder du ikke noget i 10 grams indpakning.

Naturen i området

Området er præget af en meget mangfoldig natur med søer, åbne landskaber, tæt skov samt en masse vandremuligheder. Tag gerne fiskeudstyr med og om vinteren måske også skøjter. Det er en ret speciel oplevelse at løbe på 15 km sø - fra ø til ø.

Alebo Pensionat


Aktiviteter

Vi har kanoer, robåd og motorbåd. Rent faktisk kan man padle fra os til Amerika! Desuden kan du besøge glaspusterier, museer m.m. Eller blot gå en tur på en af de mange markerede vandrestier. Vi har udarbejdet et 16 punkters udflugtsprogram med korte og lange udflugter, som man kan se på vores hjemmeside. Her er noget for enhver smag, hvad enten man er i bil eller på motorcykel.

På Isaberg har man for nylig installeret en seks-stolelift, så ventetiden er blevet minimeret.

Priser

For at få aktuel prisinformation bør du besøge vores hjemmeside, se linket herunder. På hjemmesiden finder du også en vejbeskrivelse.

Kontakt

Alebo Pensionat
Telefon: (0046) 371-60018 - vi taler også dansk!
E-mail: info@alebo.se
Hjemmeside: www.alebo.se

Vi har åbent hele året.