Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Lotsvillans Vandrehjem ved Falsterbo

(Annonce)

Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Lotsvillans Vandrarhem
Västra Kanalvägen 22
236 41 Ljunghusen
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 55.398
Longitude : 12.9436
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Lotsvillans Vandrehjem har en skøn beliggenhed ved Falsterbokanalen
Lotsvillans Vandrehjem med havet som nærmeste nabo


Beliggenhed

Lotsvillans Vandrehjem ligger ud til Falsterbokanalen i fredelige omgivelser med hav, strand og natur som nærmeste nabo.

Helt nyrenoveret vandrehjem

Hjertelig velkommen til Lotsvillans Vandrehjem. Den 1. juli 2015 åbnede vi igen Lotsvillan efter ni måneders renovering og ombygning. Vi er meget glade og stolte over at kunne tilbyde et unikt ophold i fantastiske omgivelser lige ved havet og strandene.

Lotsvillans Vandrarhem i Skåne

Lotsvillans Vandrehjem


Vi har i alt 36 senge fordelt på 11 værelser og en lejlighed, som også kan benyttes af gangbesværede. Nogle af værelserne har eget toilet / bad og en fantastisk balkon / terrasse med udsigt over havet. Der er adgang til to fælleskøkkener med god plads til madlavning. Efter ombygningen har vi fået en hyggelig tv-stue samt et lille konference- / mødelokale. Vi er især glade for at tilbyde lejligheden med to soveværelser og eget tekøkken, badeværelse og tv. En elevator gør nu også fællesområderne tilgængelige for alle.

Lotsvillans Vandrehjem


Lej hele vandrehjemmet

Du kan leje hele vandrehjemmet, fx til en konference. Vandrehjemmet rummer dog ikke teknisk udstyr som overhead og lign., det må du selv medbringe. Kontakt os for at høre nærmere.

Omgivelserne

Lige uden for vandrehjemmet kan du bade i Falsterbokanalen fra badebro, eller du kan gå 100 meter til den hvide, finkornede sandstrand i Ljunghusen.

Hvis du er naturelsker eller fuglekigger, er der ikke langt til naturreservater og fuglebeskyttelsesområder, bl.a. Måkläppen Naturreservat og Flommen Naturreservat. Om efteråret passerer store fugletræk hen over vandrehjemmet.

Lotsvillans Vandrehjem


Når vejret tillader det, kan du sidde ude i vandrehjemmets have og spise. Der er ikke langt til kiosk, bageri, købmand eller fiskeforretning. Der er også flere gode restauranter i kommunen, hvis du ikke selv vil lave mad.

Golf

Ljunghusen GK, Falsterbo GK og Flommens GK er tre fantastiske seaside-golfbaner, som ligger 4-10 km fra Lotsvillan. Golfklubberne tilbyder gode baner, der hører til i Sveriges top-10.

Priser 2017

Enkeltværelse: 500 SEK pr. nat.
Dobbeltværelse: Fra 700 SEK pr. nat.
3-sengs værelse: Fra 950 SEK pr. nat.
4-sengs værelse: Fra 1100 SEK pr. nat.
Lejlighed til 4+2 personer: Fra 1500 SEK pr. nat.
Hele Lotsvillan (32 senge): 9000 SEK pr. nat.
Hele Lotsvillan + lejligheden (36 senge) 10.000 SEK pr. nat.

Leje af sengelinned og håndklæde: 75 SEK pr. person.
Slutrengøring af værelse (bestilles i forvejen): 50 SEK pr. person

Booking

Du kan booke online på hjemmesiden, se linket herunder.

Der er indtjekning fra kl. 15 og udtjekning næste dag senest kl. 11. Du skal selv medbringe sengelinned og håndklæder og rengøre værelset inden afrejse. Det er ikke tilladt at ryge på vandrehjemmet eller medbringe kæledyr.

Kontakt

Eva Kjellin
Tlf. (0046) 761 180 045
E-mail: eva.kjellin@lotsvillan.com
Hjemmeside: www.lotsvillan.com

Vejbeskrivelse

Kør mod Falsterbo og Skanör. Umiddelbart efter at du er kørt over Falsterbokanalen, skal du dreje til venstre to gange. Følg Västra Kanalvägen langs kanalen. For enden af vejen ligger Lotsvillan med egen parkeringsplads til vores gæster.