Stor, ugenert ferielejlighed på 180 kvm ved Vittsjö i Skåne

(Annonce)

Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Snärshult 5120
280 22 Vittsjö
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 56.3689
Longitude : 13.5997
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Stor, ugenert ferielejlighed på 180 kvm ved Vittsjö


Beliggenhed

Huset er beliggende i hjertet af Sydsveriges mest naturskønne område, og er omgivet af skov med søer, elve, landbrug og golfbaner. Her er masser af muligheder for cykel- og vandreture og kanosejlads. Beliggenheden er et perfekt udgangspunkt for Skånes mange seværdigheder.

Bygningen er fra 1940 og i dag indrettet som to selvstændige ferieboliger, hvoraf den ene benyttes privat. Fra Helsingborg er der ca. 85 km, og der er mange seværdigheder i området.

Stuen i ferielejligheden ved Vittsjö

Ferielejligheden ved Vittsjö


Ferielejlighed til maks. 8 personer

Ferielejligheden er indrettet på 1.sal. Der er tre soveværelser fordelt på familierum med fire senge, et dobbeltværelse og et enkeltværelse. Et hyggeligt bibliotek med sofaarrangement samt opholdsrum med spiseplads og udgang til to store altaner med hhv. morgen- og aftensol. Herudover et fuldt udstyret køkken med køleskab (lille fryseskab) og opvaskemaskine. Der er god plads og en dejlig udsigt ud over stor naturgrund med lille sø.

Soveværelse i ferielejligheden

Soveværelse i ferielejligheden

Ferielejlighedens køkken


Omgivelserne

Vittsjö by ligger tre km væk med bibliotek, cafe og restaurant samt supermarked. På campingpladsen findes turistkontor med stort udbud af brochurer og venlig hjælp til at finde kultur- og seværdigheder i området. Her kan man også købe fiskekort til Vittsjö, som er et meget eftertragtet fiskeområde. Endvidere robåd- og kanoudlejning samt golfbaner (16 inden for 50 km).

Priser

Leje pr. uge inkl. forbrug: 4.000 DKK.
Ankomst lørdag efter kl. 13. Afrejse lørdag senest kl. 11.

Leje fredag til søndag: 2.500 DKK.
Leje pr. ekstra dag: 700 DKK.
Evt. slutrengøring: 600 DKK.

Lejligheden skal afleveres rengjort med mindre andet er aftalt. Sengelinned og håndklæder skal medbringes. Hund tilladt.

Kontakt udlejer

Bookning og forespørgsler:
E-mail: info@skogatorp.dk
Hjemmeside: www.skogatorp.dk

Ferielejlighed i Skåne