Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Emporia shoppingcenter i Malmø

Siden er publiceret / opdateret: 4. november 2016
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Emporia
Hyllie Boulevard 19
215 32 Malmø
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 55.5635
Longitude : 12.9747
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Shoppingcentret Emporia
Shoppingcentret har to hovedindgange, der begge er maritimt inspireret, den ene af rav (Bärnstensentréen), den anden af bølger og vand (Havsentréen)


Beliggenhed

I den nye bydel Hyllie i den sydlige del af Malmø finder man det elegante shoppingcenter Emporia i tre etager. Emporia er et af Skandinaviens største shoppingcentre og ligger lige ved Hyllie station nogle få minutter i tog fra Malmø Centrum og knap en halv times togtur fra København.

Et bredt udbud af butikker

Emporia har et bredt udbud af butikker med alt fra de velkendte tøjbutikker til mindre butikker med eksklusive mærker. Her er ca. 200 butikker, caféer, restauranter mv. fordelt på 93.000 kvadratmeter. Her kan man bl.a. finde butikker med bøger, dagligvarer, elektronik og telefoni, boligindretning, helse og skønhed, leg og hobby, tøj og mode, smykker, sport og fritid, briller og ure. Det store shoppingudbud matches af et stort udbud af mad og drikke. Bl.a. har shoppingcentret seks restauranter med plads til i alt 600 gæster.

Afgift på P-pladser

Emporia har 3200 P-pladser, dog med en P-afgift på 5 kr. pr. halve time de første 4 timer. Du får gratis parkering i to timer, hvis du handler i ICA eller Willys.

SE OGSÅ

- Malmø: Seværdigheder, oplevelser og overnatning
- Väla Centrum i Helsingborg: Modetøj, helse, boligindretning

Emporia i Malmø


Et miljøvenligt shoppingcenter

Emporia er Sveriges første miljøcertificerede shoppingcenter. I praksis betyder det, at selve byggeriet lever op til nogle internationale standarder for energiforbrug, vandforbrug, sundhed og trivsel, mv.

Shoppingcenterets grønne tag med de hængende planter bidrager til at dæmpe støjen, men først og fremmest giver det en særlig æstetisk oplevelse.