Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Sommerhus med udsigt over sø med bådebro og badestrand

(Annonce)

Maksimér
Kort over sydsverige
GPSGPS GPS
Latitude : 56.12458
Longitude : 13.46354
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Sommerhus med udsigt over sø med bådebro og badestrand


Beliggenhed

Kun 1,5 time fra København ligger dette sommerhus lige ned til en sø med bådebro, robåd og kun 50 meter væk en lille badestrand. Huset ligger meget fredeligt i et naturskønt sommerhusområde i skov ved det fredede søområde Gustavsborg i Nordskåne med rig mulighed for at sejle, fiske, bade, samle svampe og gå ture.

Sommerhus med bådebro og badestrand

Udsigt over søen fra terrassen
Udsigt over søen fra terrassen


Sommerhus til 6-8 personer

Der er 6 senge og 2 ekstra madrasser samt en barneseng fordelt på 3 værelser og anneks. Der er et lille gammelt køkken, badeværelse med vaskemaskine, dagligstue med pejs, lille spisestue og hele huset er indrettet i vintagestil med oprindelige tapeter og svenske loppisfund.

Sommerhuset stue

Soveværelse i sommerhuset


Huset og grunden byder på to sydvendte terrasser med udsigt over søen, samt grill, græsslåmaskine, en damecykel og en lille BMX, barnevogn & klapvogn, højstol og fodboldmål.

Priser

Er I friske på at passe godt på huset, og ser charmen i en rustik sommerhusstil, hvor højt græs og spindelvæv kan forekomme, er I meget velkomne til at leje huset.

Højsæson
juni, juli, august samt helligdage og skoleferier. I sommerferieugerne er der skiftedag lørdag kl. 14 eller efter aftale.
Uge: 3800 danske kr (DKK).
Pr. dag: 550 DKK.
Weekend: Fredag kl. 14 – søndag kl. 22: 1400 DKK.

Lavsæson
Pr. dag: 425 DKK.

Huset er anvendeligt hele året, da der er el-varme og pejs samt snerydning på vejene. El, vand og varme er inkluderet i prisen.

Vi bruger selv huset i uge 28-30 til at nyde naturen, bade, fiske, være kreative og slappe af, derfor er der kun begrænset internetadgang og ikke noget tv. Til gengæld er der spil, bøger og dvder til fri afbenyttelse.

Bemærk
Huset er nu (slut september 2018) booket hele september, oktober og juleferien. I er meget velkomne i november og fra januar og frem. Indtil 1. april 2019 koster en weekend kun 1275 kr.

Kontakt

Kontakt os gerne for mere info og mulighed for bookning
Michael Møller Svendsen & Lisbet Castberg Thuesen
E-mail: lisbetct@hotmail.com

Sommerhuset ses til venstre i billedet og stranden til højre
Sommerhuset ses til venstre i billedet og stranden til højre