Ødegårdsferie 100 meter fra skovsø mellem Skåne og Blekinge

(Annonce)
Ødegårdsferie i skønne Skåne 100 meter fra skovsø
Kort over sydsverige

Hus i bøgeskoven for enden af en lille vej

Ødegården Boafall er beliggende på grænsen mellem Skåne og Blekinge, kun 100 meter fra skovsøen Moagylet og en km fra den store sø Halen. Fra huset fører en sti ned til Moagylet, hvor man kan bade og fiske. Huset ligger natursmukt og ugeneret i bøgeskoven for enden af en lille vej uden trafik, men alligevel kun 3,5 km fra nærmeste supermarked.

Ødegård med 24 sovepladser

Den 350 kvm. store ødegård har 10 værelser med i alt 24 sovepladser. Dertil kommer stor spisestue med brændeovn, opholdsstue med TV, stort renoveret institutionskøkken med nye hvidevare, kælder med sauna, bordtennis og bordfodbold samt terrasse, hvor man kan nyde morgensolen. Ødegården har installeret fibernet til internet og TV og har wi-fi i alle rum og værelser. Der er grill og bålplads i haven.

Ødegården udlejes på weekend- og ugebasis til familier, organisationer og virksomheder.

Ødegårdens køkken / opholdsstue

Ødegårdens køkken / opholdsstue


Video: Se Fantastiske Boafall´s omgivelser fra jorden og fra oven. Når man har set videoen af huset, skovene og vores sø Moagylet, kan man bedre forstå, hvorfor det hedder en ødegård. Varighed 8:20 minutter. Fra YouTube


Naturoplevelser i hjertet af Sydsverige

Om sommeren er der mulighed for kajak- og kanosejlads, fiskeri m.v. på søerne Halen og Immeln, se fx Kanotur på Immeln - Halen, og om vinteren kan man dyrke skisport på Sveriges sydligste skisportssted i Vänga.

Pris

8900-9900 DKK pr. uge afhængig af sæson.
6900-7900 DKK for. 5 dage / 4 nætter.
4900-5900 DKK for weekend.
Læs mere på udlejers website herunder.

Kontakt

Tanja & Mads Kramer
Tlf. (0045) 4117 1801
E-mail: info@svenskoedegaard.dk
Web: www.svenskoedegaard.dk

Ødegårdsferie i Skåne

Huset udlejes både sommer og vinter
Huset udlejes både sommer og vinter.