Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Karlsnäsgården Friluftscenter og Vandrehjem

(Annonce)

Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Karlsnäsgården
Skärvgölsvägen 2
372 92 Kallinge
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 56.3093
Longitude : 15.277
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Konference- og Friluftscenter Karlsnäsgården


Beliggenhed

Karlsnäsgården ligger omkring 13 km nord for Ronneby i naturskønne og afslappende omgivelser ved bredden af søen Rötlången, som er en del af Ronnebyån. Det tager ca. to en halv time i bil fra Malmø eller Helsingborg at komme hertil.

Vandrehjem og friluftscenter

Karlsnäsgården består af en hovedbygning med en stueetage på 200 kvm, som indeholder et moderne restaurantkøkken og et spiselokale med ca. 40 siddepladser.

Førstesalen, der ligeledes er på 200 kvm, indeholder konferencelokale med plads til 40 personer ved borde eller 65 siddepladser og to grupperum.

I to separate annekser findes seks værelser med 2-4 køjesenge og fire værelser med 2-5 enkeltsenge. Samlet set er der plads til 45 personer. I et af annekserne findes et mindre køkken.

Dobbeltværelse på Karlsnäsgården

Værelse på Karlsnäsgården


Langrend om vinteren

Benyt lejligheden til at nyde den smukke natur! Karlsnäsgården tilbyder motions- og langrendsspor af varierende længde på 2-10 km. Der er langrendsspor med kunstsne (kræver frostvejr) på 1,7 km og langrendsspor med aftenbelysning på 3,3 km. Om vinteren er langrend en populær aktivitet, og vi tilbyder en række skipakker i form af leje af ski, stave og støvler.

Karlsnäsgården tilbyder motions- og langrendsspor af varierende længde

Vi udlejer ski og skiudstyr


Løb orienteringsløb

Fra april til oktober kan I løbe orienteringsløb: I har adgang til en lang række kort og komplette træningspakker samt ”ugens bane”.

Kanoudlejning

I kan også padle kano. Hvis I vil opleve søen Rötlångens i kano kan I benytte Paddelkompaniets kanoudlejning ved Karlsnäsgården, se Kanoudlejning Ronnebyån. Kanoudlejningen har åbent hele året, men husk at booke i forvejen.

Faciliteter

Karlsnäsgården tilbyder desuden sauna med tilhørende omklædnings- og baderum. Andre faciliteter er bygningen ”stora danslogen” på over 500 kvm, der om sommeren kan anvendes af op til 700 personer.

Som gæst på vandrehjemmet har du adgang til værelse, køkken, samt bygningen med sauna, omklædning og brusere. Hvis du vil benytte andre faciliteter, koster det ekstra.

Vi tager også mod grupper, konferencer m.m. eller kan leje hele anlægget til et større selskab.

Priser overnatning

Fra 150 svenske kr. (SEK) pr. person pr. nat.

Kontakt

Tlf. (0046) 457 460 016
Mobil (0046) 708 119 230 (man-fre 9-13)
E-mail: bokning@karlsnasgarden.se
Hjemmeside: www.karlsnasgarden.se