Forsiden > Her

Skiferie i Sverige

(Svensk: Skidsemester i Sverige)


Skisportssteder og skibakker i Sverige


Asbybacken Alpina

Asbybacken mellem det nordlige Småland og Östergotland er en lille skibakke i Sydsverige. Her er tre nedfarter, den længste 440 meter.

Dackestupet

Dackestupet er et lille skisportssted i det østlige Småland. Her er to lifte og tre forskellige nedfarter fra grøn til rød.

Falköping Alpin

Falköping Alpin i Västra Götaland i Sverige har fire nedfarter. Det er et udemærket sted til lidt weekendski eller en kort skitur.

Kettilsås i Vetlanda

Kettilsås i det nordlige Småland har tre slæbelifte og tre nedfarter fra grøn (let) til rød (middelsvær) og er et fint sted til nogle timer på ski.

Skiferie i Mullsjö

Mullsjö Alpin har fem lifte og syv nedfarter for såvel let øvede som erfarne skiløbere og er et fint sted til lidt weekendski eller en lille skiferie.

Skiferie på Isaberg

Isaberg er det mest populære skisportssted i det sydlige Sverige og et fint sted til en lille skiferie. Isaberg har 10 pister fra grøn til sort.

Skiferie på Vallåsen

Vallåsen i Halland ligger kun 110 km fra København og er et godt sted til en lille skiferie, hvis man ikke har så meget skierfaring.

Tolvmannabacken

Tolvmannabacken ved Kisa er det største skisportsanlæg i Östergötland. Der er syv nedfarter og fem lifte. Længste nedfart er 1200 meter.

Ulricehamn Skicenter

Ulricehamn Skicenter har syv nedfarter, de fleste svære eller middelsvære, og er et fint sted til weekendski eller en lille skiferie. Også mulighed for langrend.

Vångabacken

Vångabacken ved Kristianstad i Skåne er det mindste skisportsanlæg i Sydsverige, men et udmærket sted at tage hen på en kort skitur.

Langrend i Sverige


Langrend i Sverige

Find langrendsspor i det sydlige Sverige. Benyt de præparerede langrendsspor eller løb på langrend på egen hånd i skov eller på mark

Info


Skiferie i Sydsverige
Tag på kør-selv skiferie: Der er fem større og fire mindre skisteder i det sydlige Sverige med pister for både begyndere og øvede skiløbere. Skistederne ligger 1-4 timer i bil fra Helsingborg.

Skiferie i Midtsverige
Hvis du søger lidt større udfordringer, bør din skiferie gå til fx Hundfjället i Sälen, Stöten, Kläppen, Idre Fjäll, Branäs, Säfsen eller Hovfjället i det mellemste Sverige.

Debat


Debat om Skiferie

Skriv nyt indlæg - Alle debatter