IKEA Museum i Älmhult

IKEA gennem tiderne med møbler fra forskellige tider. Foto: © Inter IKEA Systems B.V. 2016.

Siden er publiceret / opdateret: 23. januar 2018
Maksimér
Kort over sydsverige
Åbningstider
Åbningstider 2018:
Dagligt 10-18.

Lukket 1/1, midsommeraften, midsommerdag, 24/12, 25/12, 31/12.
AdresseAdresse Adresse
IKEA Museum
Ikeagatan 1
343 36 Älmhult
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 56.55215
Longitude : 14.13246
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

Nyt IKEA museum i det gamle varehus i Älmhult

Det nye IKEA museum har til huse i IKEAs tidligere varehus i Älmhult. Museets udstillinger fylder fire etager og fortæller om det svenske møbeleventyr og dets historie, designet, firmaets medgang og modgang og menneskerne bag IKEA. Museets Galleri ser desuden på trends og tendenser i nutidens boligindretning. Den første udstilling handler om livet i og omkring køkkenet. Udstillingen er tidligere blevet vist i Milano under navnet #IKEAtemporary.

I tilknytning til museet er der naturligvis en butik, hvor både nye produkter og nogle af IKEAs klassikere gennem tiden vil være til salg.

Opbygningen af museum har stået på siden 2012, hvor IKEA-varehuset i Älmhult lukkede. På Handelsvägen 4 nær hovedvej 23 øst for centrum har IKEA opført et nyt IKEA-varehus, nu verdens største.

SE OGSÅ

- Møbelriget i Lammhult
- Väla Shoppingcenter i Helsingborg - modetøj, helse, boligindretning mv.

IKEA Museet
DIN HISTORIE. Denne udstilling viser et glimt af folks hjem over hele Verden og hvordan de bruger de populære produkter BILLY reol og KLIPPAN sofa.

IKEA Museet
IKEA gennem tiderne med møbler fra forskellige tider. Foto: IKEA, CC BY 3.0


IKEA blev grundlagt af Ingvar Kamprad i 1943 og udviklede sig til et lille postordrefirma. I 1958 åbnede det første IKEA-varehus i Älmhult. I dag er IKEA en milliardforretning med butikker i 44 lande.