Kano

Denne side er blevet vist 3749 gange

Hej

Vi er 6 personer der vil sejle i kano i uge 29, i 2 en halv dag. Vi er middel i styrke.. Jeg tænkte på at sejle på Ronnebyån. Har I nogle gode forslag til den rute, med overnatninger, og sejl ruter...

Svar på indlægget

Hej Morten
Har du set vores side om Kano på Ronnebyån: http://www.sydsverige.dk/?pageID=774 Vi foreslår at I tager den nordlige del af åen, som er velegnet til en todagstur. I starter i søen Rottnen lige syd for Hovmantorp og padler ned til Sandsjön, i alt ca. 40 km. Ruten er let, dog med løft undervejs. Ruten går bl.a. gennem tæt vegetation og skov ligesom længere nede ved Korrö. Se også Kanotguiden, de har et google-kort hvor I kan se start- og slutpunkter og der er henvisning til flere kanoudlejere end dem vi nævner:
http://www.kanotguiden.com

Jeg har kontaktet turistbureauet i Alvesta og bedt dem komme med dugfriske tips til overnatning og andre tips til ruten, jeg håber de skriver her i forumet i starten af næste uge.
God tur.
Vh Steen
Hej igen
Turistbureauet i Alvesta har lige tipset os om denne side http://www.ofk.nu/kanot/ som Olofströms fritidsklubb står bag.
Dér kan du se kort over hele ruten med rastepladser (klik på linket \"Ronnebyån\" og videre på \"Rastepladser\"
Den øverste store sø er Rottnen. Den næste større blå klat er søen Viren, og midt på ruten (langstrakt sø) ligger Sandsjön, som er endestationen hvis I tager Ronnebyån övre. Øverst (gul plet) er byen Hovmantorp.

På siden kan man booke kano, hvor den skal leveres og hvornår, det kan jo ikke være nemmere...
Vh Steen

Svar på indlægget