Absolut ugeneret beliggenhed midt i skoven og 50 meter fra Helge å

(Annonce)
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Broslättvägen 15
283 95 Visseltofta
Sverige

Charmerende nyrenoveret skovhus med masser af atmosfære

Totalt privat beliggenhed midt i skoven med masser af eventyr, dyreliv og natur! Charmerende nyrenoveret skovhus med masser af atmosfære og muligheder for udfoldelse. Max 8 personer. Pris fra 3800 DKK pr. uge.

"Legarelycken" ligger oppe på en bakke i udkanten af Visseltofta, en lille idylisk landsby med historiske torper og græssende heste omgivet af smuk gammel skov. Gennem landskabet strømmer den imponerende Helge å, hvori der kan sejles, fiskes og svømmes.

Hus til 6 voksne og 2-3 børn

Huset har 3-4 soveværelser (hvor af det ene er familiesoveværelse med egen balkon) med i alt 4 dobbeltsenge og en tremmeseng. Udover toilet og badeværelse findes flere stuer og opholdsrum med brændeovn og pejse og kæmpe terrasse med separat udestue med glas fra gulv til loft.

Udsigt fra Skovhuset
Klik på billedet for stor størrelse.


Køkkenet er i hyggelig retrostil og indrettet med nye hårde hvidevarer (komfur, ovn, stort køleskab, microbølgeovn og opvaskemaskine). I kælderen findes desuden en kummefryser.

Underholdning findes i form af fjernsyn (uden tv-signal) med DVD-afspiller og en række brætspil. Internet kan tilvælges for 200 DKK. Kæledyr er velkomne.

Skovhusets køkken
Klik på billedet for stor størrelse.

Skovhusets stue
Klik på billedet for stor størrelse.

Soveværelse i Skovhuset
Klik på billedet for stor størrelse.


Pris

3800 DKK pr. uge i lavsæsonen.
6800 DKK pr. uge i højsæsonen.
El afregnes separat til 3 DKK pr. kWh (huset opvarmes med el og en luft til luft varmepumpe).

Kontakt

Malou Larsen
Telefon: (0045) 27 52 60 57
E-mail: info@svenskidyl.nu

Se hvornår huset er ledigt

www.svenskidyl.nu

Skovhusets gæstehytte
Gæstehytte - her er vi ved at indrette et ekstra soveværelse, som dog endnu ikke er klar. Vejen ved hytten fører op til huset. Klik på billedet for stor størrelse.