Forsiden > Her

Kontakt sydsverige.dk

Siden er publiceret / opdateret: 5. januar 2024

Kontaktinformation

sydsverige.dk
Højbyvej 38
DK-4320 Lejre
CVR-nr.: DK 27718809
kontakt@sydsverige.dk

Sydsverige.dk ejes af Steen Puggaard, som sammen med Kirsten Løffler Reich og deres to sønner har kørt, cyklet, padlet og vandret Sverige tyndt gennem mere end 20 år. Indholdet på sydsverige.dk er skrevet, redigeret og opdateret af os og et hold kommunikationsfolk og freelance skribenter.

Webshoppen

Vi har ingen fysik butik, kun vores webshop, hvor du kan købe cykelkort, vandrekort, vejkort, osv. Vi sælger ikke kort og guidebøger fra vores adresse i Lejre.

Benyt vores debatforum

Hvis du har spørgsmål til - eller gode erfaringer med - udflugtsmål i Sydsverige, så klik dig ind på vores debatforum. Gå til Alle debatter. Du skal ikke oprette dig som bruger for at skrive i forumet. Her kan du søge inspiration, stille spørgsmål og få svar fra andre, der også er interesserede i Sydsverige.

Hvis du ikke får svar fra andre brugere inden for 24 timer, vil vi i redaktionen prøve at besvare dit spørgsmål i forumet.

Vi kan desværre ikke svare på feriespørgsmål pr. mail

Mange skriver til os og beder om gode råd til ferien, for eksempel hvor man finder en god fiskesø i smukke omgivelser, en særlig smuk vandrerute eller lignende. Vi har desværre ikke mulighed for at besvare de mange mails, benyt i stedet vores debatforum, hvis du ikke kan finde den info, du søger, på sydsverige.dk.

Turistbrochurer

Vi har desværre ikke mulighed for at sende turistbrochurer, brug i stedet sydsverige.dk, hvor du finder det meste om oplevelser og overnatning.

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle tips til din ferie i Sydsverige. Vi udsender nyhedsbrevet 3-4 gange om året og fortæller bl.a. om nogle af de aktiviteter, som passer til årstiden.

Send en mail

Send en mail til kontakt@sydsverige.dk, hvis du:
- har spørgsmål til annoncering på sydsverige.dk i form af muligheder, vilkår og priser,
- har forslag til emner eller interessante udflugtsmål, som vi bør omtale,
- finder ukorrekte oplysninger på sitet. Så retter vi fejlen hurtigst muligt. Tak for hjælpen.