Forsiden > Her

Færger og bro til Sverige

Fem forskellige færgeforbindelser fra Helsingør, København, Rønne, Grenå og Frederikshavn samt Øresundsbroen gør det let at komme til Sverige.

Siden er publiceret / opdateret: 22. august 2022
ForSeas færger sejler mellem Helsingør i Danmark og Helsingborg i Sverige


Helsingør - Helsingborg (bilfærge)

Færgerne mellem Helsingør og Helsingborg er den hurtigste måde at komme med bil til det nordlige Skåne, Blekinge og Småland fra Nordsjælland og det nordlige København.

ForSea færgerne Helsingør-Helsingborg (hed tidligere Scandlines) sejler hele døgnet, i dagtimerne med tre afgange i timen. Billetter købt online samt autobizz’er med aftale tilknyttet overfarten kan køre via automatisk drive-in og får forkørselsret på overfarten. Op til højtider som pinse, påske og industriferie er det en god idé at komme i god tid, da det ikke er muligt at reservere plads. Færgerne tilbyder særlig rabat til bilister med autobizz og til billister, som rejser ud og hjem samme dag.

Få rabat på færgebilletten i forhold til havnepris ved at benytte ForSeas Helsingør-Helsingborg online-booking: ForSea Helsingør-Helsingborg. Book færgebillet her

Helsingør - Helsingborg (passagerfærge)

Sundbusserne har en enkelt passagerfærge, der sejler en gang i timen. Overfarten tager ca. 20 minutter. Se Links.

Øresundsbron - få rabat

For bilister, der kommer fra København eller Sydsjælland, er Øresundsbron den hurtigste vej til det sydlige Sverige. Prisen for at køre over Øresundsbron kan reduceres en hel del, hvis du køber en BroPas-aftale til Øresundsbron. Det er en rabataftale, som koster 325 kr. i årsafgift, til gengæld kører du altid over broen til halv pris. Du kan læse mere om og bestille en BroPas-aftale til Øresundsbron her

Øresundsbron
Foto: Stig-Åke Jönsson, Öresundsbron


SE OGSÅ

Bilferie i Sverige - fartgrænser, fartbøder, mobilsnak mv.

Rønne - Ystad (bilfærge)

Bornholmslinjen har flere daglige færgeafgange mellem Rønne og Ystad. Mange benytter færgeruten til at rejse mellem København og Rønne via Øresundsbron. Overfarten fra Rønne til Ystad tager 1 time og 20 minutter. Se Links.

Grenå - Halmstad (bilfærge)

StenaLine har flere daglige afgange mellem Grenå og Halmstad i Halland. Se Links. Færgeruten erstatter den tidligere rute mellem Grenå og Varberg.

Frederikshavn - Gøteborg (bilfærge)

StenaLine har flere daglige færgeafgange mellem Frederikshavn og Gøteborg i Västergötland. Se Links.

København - Hven (passagerbåd)

Fra maj til september sejler VisitHvens passagerfærge mellem København og Hven. Du kan også komme til Hven fra Landskrona i Sverige. Ventrafikens færge sejler på denne rute hele året.
Læs mere på siden om Hven.

SE OGSÅ

Tog til og i Sverige
Bus til og i Sverige

Køb vejkort i webshoppen


Kort over Sydsverige
Vejkort Sydsverige,
Skåne, Øland,
Gotland mv.
Kort over Midtsverige og Nordsverige
Vejkort Midtsverige
og Nordsverige
“Vejatlas
Vejatlas og vejkort
hele Sverige