Forsiden > Her

Badesøer i Sverige

Find den nærmeste badesø, når du er på ferie i Sverige. Vælg mellem 700 badesøer i det sydlige Sverige.

Find den nærmeste badesø, når du er på ferie i Sverige

Foto: Clive Tompsett / imagebank.sweden.se

Siden er publiceret / opdateret: 20. april 2022
Man kan i princippet bade i alle de sydsvenske søer, men hvis du vælger en egentlig badesø, vil du som regel finde en lille sandstrand, badebro, og ofte grillplads, omklædningsrum og P-plads. Nogle badesøer har det hele, andre er blot steder, hvor en sti fører ned til en strand ved søen. Zoom ind på kortet herunder for at se, om der ligger en badesø nær dit feriested i Sverige.

Badesøer i Sydsverige

Kortet er oprettet af sydsverige.dk.
Badesøer i det sydlige Sverige. Enkelte af markeringerne kan evt. vise svømmehaller eller friluftsbade og ikke badesøer. Kortdata er leveret af den svenske myndighed Lantmäteriet, april 2022.
Du kan ikke klikke eller zoome på kortet her på siden.Badesøer GPX-fil

Køb kortet som GPX-fil til din mobiltelefon (smartphone)

I vores webshop kan du købe kortet med badesøer som en GPX-fil, du kan hente ned på din mobiltelefon. Vi sender GPX-filen i en mail og en vejledning til, hvordan du installerer en gratis app på din mobil, der kan vise GPX-filen med badesøer og din egen position.

Sådan har vi lavet kortet med badesøer

Det svenske Lantmäteriet, som står bag de populære Terrängkartan og Topo50-kort, har leveret rådata, som vi har filtreret ved hjælp af noget software. På den måde har vi hevet alle markeringer for badesøer, som findes på de nævnte typer kort, ud og fået dem vist på kortet herover.

Badesø i Sverige
Foto: Johan Willner/imagebank.sweden.se