Forsiden > Her

Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Badesøer i Sverige

(Svensk: Badplatser i Sverige)

Foto: Clive Tompsett / imagebank.sweden.se

Siden er publiceret / opdateret: 22. maj 2018
Man kan i princippet bade i alle de sydsvenske søer, men hvis du vælger en egentlig badesø, vil du som regel finde en lille sandstrand, badebro, og ofte grillplads, omklædningsrum og P-plads. Nogle badesøer har det hele, andre er blot steder, hvor en sti fører ned til en strand ved søen. Zoom ind på kortet herunder for at se, om der ligger en badesø nær dit feriested i Sverige.


Badesøer i det sydlige Sverige. Zoom ind på kortet for at se, om der ligger en badesø i nærheden af dit feriested. Bemærk: Enkelte af markeringerne kan vise svømmehaller eller friluftsbade og ikke badesøer. Kortdata er hentet fra den svenske myndighed Lantmäteriet, april 2017.Sådan har vi lavet kortet med badesøer

Det svenske Lantmäteriet, som står bag de populære Terrängkartan, har leveret rådata, som vi har filtreret ved hjælp af et GIS-program. På den måde har vi hevet alle markeringer for badesøer, som findes på Terrängkartan, ud og fået dem vist på Googlekortet herover.

Hent kortet over badesøer ind på mobilen

Hvis du læser denne side på din mobil, kan du klikke på firkantsymbolet i øverste højre hjørne på Google-kortet herover.
Klik på dette symbol på Googlekortet herover for at hente kortet ind på mobilen
Kortet vil åbne i Google Maps på din mobil, og du vil se en markering for din position samt symboler for alle badesøerne.

Badesø i Sverige
Foto: Johan Willner/imagebank.sweden.se