Forsiden > Her

Badesøer i Sverige

Find den nærmeste badesø, når du er på ferie i Sverige. Vælg mellem 700 badesøer i det sydlige Sverige.

Foto: Clive Tompsett / imagebank.sweden.se

Siden er publiceret / opdateret: 27. maj 2020
Man kan i princippet bade i alle de sydsvenske søer, men hvis du vælger en egentlig badesø, vil du som regel finde en lille sandstrand, badebro, og ofte grillplads, omklædningsrum og P-plads. Nogle badesøer har det hele, andre er blot steder, hvor en sti fører ned til en strand ved søen. Zoom ind på kortet herunder for at se, om der ligger en badesø nær dit feriested i Sverige.


Kortet er oprettet af sydsverige.dk.
Badesøer i det sydlige Sverige. Zoom ind på kortet for at se, om der ligger en badesø i nærheden af dit feriested. Bemærk: Enkelte af markeringerne kan evt. vise svømmehaller eller friluftsbade og ikke badesøer, men hvis du zoomer ind på kortet, kan du se om det er en badesø. Kortdata er leveret af den svenske myndighed Lantmäteriet, maj 2019.Badesøer GPX-fil

Køb kortet som GPX-fil til din mobiltelefon (smartphone)

I vores webshop kan du købe kortet med badesøer som en GPX-fil, du kan hente ned på din mobiltelefon. Vi sender GPX-filen i en mail og en vejledning til, hvordan du installerer en gratis app på din mobil, der kan vise GPX-filen med badesøer og din egen position.

Sådan har vi lavet kortet med badesøer

Det svenske Lantmäteriet, som står bag de populære Terrängkartan og Topo50-kort, har leveret rådata, som vi har filtreret ved hjælp af et GIS-program. På den måde har vi hevet alle markeringer for badesøer, som findes på de nævnte typer kort, ud og fået dem vist på kortet herover.

Badesø i Sverige
Foto: Johan Willner/imagebank.sweden.se