Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

advarsel mod Ågården

Denne side er blevet vist 17653 gange

Advarsel mod Ågården.
Vi må desværre advare mod at leje kanoer hos Ågården i Nöttja (www.aagarden.com), da vi har haft en stærkt ubehagelig oplevelse. Vi (3 voksne 50+ og 2 børn 15) hyrede to kanoer til en 3-dages tur som vi har gjort mere end 10 gange før i Sverige. Det gik fint med at få kanoerne og betale, men da vi skulle levere kanoerne tilbage på centralen i Nöttja gik det helt amok.
Ejeren, Kjell Johannesson, påpegede at vi ikke havde rengjort kanoerne tilstrækkeligt, og selv om vi straks gik i gang med vand og lånte svampe, gik han helt amok. Intet var godt nok, kanovognenes remme sad forkert og kanoerne skulle gnubbes med grydesvampe igen og i gen. Det skal siges at vi ikke havde medbragt svampe til formålet, og derfor kun kunne skylle kanoerne ved åen med en gryde med vand.
Det er for så vidt OK at kanoerne skal afleveres rene, men man kan da godt sige det på en ordentlg måde. Man kunne også låne os en haveslange eller i hvert fald bare tale ordentligt som et voksent menneske til et andet voksent menneske.
Han skældte og smældte og kaldte os de værste gloser. Vi var dumme og det var ikke til at forstå, at sådan nogle danskere ikke vidste hvordan man gjorde tingene. Han rev kanovognene ud af hænderne på os, og en af vores piger blev så bange at hun gemte sig i bilen.
Den afsindige mand var synligt tæt på at bruge vold mod de dume danskere, men vi nåede at komme afsted, inden det gik helt galt. Et forkert ord vile have udløst et overfald, var v enige om, og skyndte os at køre væk for aldrig at komme tilbage!
De er OK at sige til sine kunder, at ting skal gøres på en bestemt måde. Det er også OK at man har tømmermænd eller har en dårlig dag af en anden årsag. Men jeg har aldrig oplevet at en erhvervsdrivende i den grad svinede sine kunder til – slet ikke i Sverige. Hvis jeg selv behandlede mine kunder på den måde, havde jeg nok ingen tlbage.
Jeg ser i øvrigt på nettet, at der er andre danske kunder, der har haft dårlige oplevelser med Kjell Johanesson og Ågården. Se f. ex. [LINK VIRKER IKKE]
Måske hader manden bare danskere??

Med venlig hilsen
Gunnar Lomborg, Lyngby, Danmark

Svar på indlægget

Hej Gunnar. Tak for dit indlæg, det er godt at vide. Jeg har snakket med Aagaaarden i telefonen ang. booking, og havde en underlig oplevelse af at blive irettesat for at spørge om forskellige ting der også stod på hjemmesiden. Du har lige sparet mig for problemerne forbundet med en booking hos Aagaarden :-)

/Christian
Redaktionen på sydsverige.dk har 19.03. 2010 valgt at fjerne tre svar på indlægget af Gunnar Lomborg. Svarene er fra ”Rasmus (frb) (07.10.2009)”, ”Flemming (København) (16.10.2009)” og ”Henrik (KBH) (26.12.2009)”, hvoraf de to første har været i kontakt med Bolmåns Kanot / Aagarden og skriver om, hvordan de oplevede kontakten / mødet.

Bolmåns Kanot / Aagarden har gjort os opmærksom på, at de finder svarene vildledende og nedsættende, og at svarene kan være i strid med svensk lovgivning.

Reglerne for alle fora på nettet er, at den enkelte debattør selv er ansvarlig for indholdet i sit indlæg. Da ovenstående svar er indsendt uden efternavn, er det ikke muligt at spore personen. Derfor kan sydsverige.dk (dvs. mediet) drages til ansvar. Indlægget af Gunnar Lomborg og svaret af Christian Bering er givet ned fuldt navn, hvorfor de pågældende personer selv er ansvarlige for indholdet.
Hej Gunnar

Jeg må da sige at det lyder til i har fået en ubehagelig oplevelse, det er aldrig rart at blive irettesat.

Jeg må dog sige at den oplevelse ligger langt fra min egene efaringer med stedet, da jeg sidste sommer lånte en kano med en kollega.

Kjell var meget glad og imødekommende, han viste os til med alle de gode steder han kunne anbefale langs ruten. Vi blev bedt om at ringe 1 time før vi skulle afhentes, uanset hvor langt vi var nået så ville Kjell være der for at samle os op.

Da vi holdt ind ved den plads vi havde besluttet os at stoppe ved, brugte vi det udleverede rengørings grej, samt vi lånte en have slange fra et nærliggende hus.

Vi fik afregnet til en fantastisk billig penge og servicen var i top, dette sted må jeg sige, varmt kan anbefales.

Man skal dog bare aflevere bådene tilbage i samme stand man modtog dem i. Ville man ikke også selv forvente det, hvis de både var ens eneste indtægts kilde.

Med Venlig Hilsen

Martin ChristensenTil Martin Christensen
(eller er det Google Translate anvendt af Bolmåns Kanot / Aagarden?)

Husk at dansk ordstilling ikke altid er så ligetil.

Mvh Trolle
Til Trolle

Din sarkastiske bemærkninger gør ingen ting godt, så hvorfor i det hele taget bruge din tid på at svare på denne debat?

Har du i nogen sammenhæng lejet en kano hos dette sted eller havde du bare ikke andet at tage dig til?

Med Venlig Hilsen

Martin Christensen
Haha, Trolle!

Godt set :-)
Hej til alle

Jeg endte på dette debatforum da jeg skulle vise mine venner hvor jeg var på kanotur i 2007.

Og ganske rigtigt, Kjell Johannesson er et skidt meneske, hans temperament er farligt for ham og andre.

Lej ALDRIG noget af denne mand og overnat ikke på hans plads ved Nöttja, man bliver smidt væk uden kanoer hvis han har fået det forkerte ben ud af snegen den morgen.

Der måtte en politianmældelses trussel til, før vi fik vores dopositum tilbage.

NU ER I ADVARET!!

Find et andet sted, der er rigtigt mange gode steder i Sverige :-)

God kanotur
Ole Koldste
Sidder hér og er ved at planlægge endnu en kanotur for drengene og mig og faldt tilfældigt over advarslen.
Har truffet pgl. for nogle år siden i forb. med fiskeri i Bolmåen. Ubehagelig type.
Nu skal vi helt sikkert ikke i kano dér.
Til Martin Hansen
Jeg er nød til at fjerne dit indlæg pga. de tre ord om kanoudlejerens psykiske tilstand, da det bryder med vores debatregler. Skriv gerne dit indlæg igen, men lad det være op til læserne selv at konkludere på dine oplevelser..
Manden er ekstremt aggressiv og noget så forfærdelig. Vi havde en slem oplevelse her i sommers. Vi kommer derop 45 min. før aftalt for at være i god tid.

Vi går op til huset for at spørge om vej til nærmeste tankstation, hvorefter han sviner os til på det groveste, plus han prøvede at kræve 2000 i depositum.
Det ville vi ikke finde os i så vi kører hen til hans nabo og får et nr. til en lokal kanoudlejer, Martin, som selvfølgelig var 1600 kr. billegere! (6 pers.)

Derefter tager en af os tilbage til Kjell for at kræve vores 400 kr. depositum tilbage. Det nægter han og prøver at overfalde ham. Han forsvarer sig så og vi får vores penge tilbage.

LEJ ALDRIG, ALDRIG AF HAM.
DET DÅRLIGSTE MENNESKE JEG LÆNGE HAR MØDT..
Er netop kommet hjem fra en 3 dage lang kanotur ved Aagaarden Kanoudlejning.

Vi havde kort forinden læst dårlige anmeldelser, men valgte alligevel at tage af sted, grundet tidspres.

Der var absolut ingen problem med hverken udlejning eller afhentning. Vi fik endda rabat, og gratis ekstraudstyr med på turen.

Udlejer og afhenter var forskellige personer, hvor jeg ikke er klar over, hvem af dem der skulle være Kjell - men begge personer var flinke og rare.

Vi skulle blot ringe 2 timer inden det aftalte tidspunkt for afhentning, og fortælle hvor langt vi var nået. Simpelt og praktisk for os

Svar på indlægget