Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Køb af kano i Sverige

Denne side er blevet vist 15655 gange

Har (forgæves) søgt på nettet, efter en forretning i Sverige som sælger kanoer (henter den selv). Der må da være penge at spare !

HJÆLP mig venligst med nogle links.

Svar på indlægget

Jeg har mailet med en af de store kanocentraler som oplyser, at de køber deres kanoer hos Linder Aluminiumbåtar i Tingsryd : www.linder.se De sælger bl.a. forskellige modeller Inkas-kanoer. Jeg går ud fra at kanocentralerne er både kvalitets- og prisbevidste, så måske er ovenstående et ok sted at starte..

Hvis du søger en brugt kano, er der svenskernes svar på den blå avis på nettet: www.blocket.se Skriv \"kanot\" i feltet \"Annoncer\" når du er kommet ind på en underside..
Vh Steen
Selvom kursen er \"rigtig\" ser det ud til at være billigere at købe den i Danmark.
Men tak for hjælpen Steen
Hej
Selvom kano sæsonen for mange vedkommende er slut prøver jeg alligevel med et godt tip.
Flere af de svenske udlejere skifter ofte nogle af deres kanoer ud her i vinter sæsonen. Prøv at give dem et ring og hør om du kan købe en af deres brugte. Det gjorde jeg og fik en Linder Alu kano for 4000 svenske kr.
Der fulgte 2 brugte svømmeveste og 2 padler med.
Kanoen havde da masser af ridser men fejlede ikke noget.
Aluminiums kanoer er KUN gode til udlejning, da de er robuste.

Alumunium har et ekstremt dårligt glid i vandet, og er ikke specielt let.

Kig på nogle af de store prod. af kanoer, INGEN af dem laver kanoer i aluminum. Derimod i nogle af de \"nyere\" materialer som Royalex, kevlar mv. Grunden til at Linder findes, er ganske enkelt at alle udlejerne i Sverige køber så mange af dem.

Så køb en ordentlig Kano! :-)

Check her:

http://www.novacraft.com/

http://www.oldtowncanoe.com/

http://www.wenonah.com/
Jeg har haft 2 alu kanoer de sidste 10 år, og har haft rigtig meget glæde af dem. De vejer det samme som de fleste andre kanoer til den pris, lettere kano, dyrer i pris.
Se min hjemmeside www.kanosjov.dk
Jeg er sikker på, at det i sidste ende er både nemmere og billigere at købe i Danmark.
Jeg er også ude efter en kano i Sverige- Hvad fandt du ud af!!!!
Skal man have en god robust kano der kan sejle i fos og almindelig roligt vand vil jeg anbefale en nova craft eller lign. kan købes fra ny i tyskland og er man nogle stykker kan det betale sig at få sendt en vognladning til dk, så er der penge at spare.

Svar på indlægget