Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Hyggetur i Sverige

Denne side er blevet vist 5993 gange

Hej

Vi er ca. 8 venner som ønsker at køre til Sverige og prøve en kanotur på 2-3 dage i slutnigen af April måned. Vi har selv prøvet gudenåen i Danmark, og har fået lyst til mere. Vi ønsker ikke at køre i flere dage, da vi kommer helt fra Aalborg. Så enten i køreafstand fra færgeruten til Göteborg eller tæt på broen fra København.

Vi ønsker en forholdsvis let rute, med mulighed for at overnatte i det fri, og evt. gerne alene ved opstilling af telte i skov. Ruten må gerne være rig på å\er og ikke have for mange søer. Mulighed for fiskekort er også et plus.

Har i nogle steder i kan anbefale der vil passe til os? Er slutningen af April måned for tidligt, og bør vi vente til maj?

Håber i kan hjælpe..

Svar på indlægget

Hej

Vi har været på Nissan elven flere gange. Den ene gang i starten af Maj og der var vi de første der var afsted denne sæsong. Meget vand i Floden og en del forhindringer, men absolut ikke umuligt.
Lejerpladser er der nogle stykker af, der er ikke umiddelbart mulighed for hytteleje, så telte er et must.
Lejede kanoer gennem isaberg.com og sejlede på Nissan, Nord for Isaberg.
Vi har sejlet fra Olufstrøm - hvor man kan sejle på Hälen og Imeln.
Super dejligt sted. og kanon service.
Der er ikke mulighed for at handle undervejs, men der er masser af butikker i Olufstrøm
Hej


vi var 10 gutter af sted sidste år op omkring Bolmen, der er godt nok lidt meget søer, men også mulighed for åer, fantastiske omgivelser og ikke for meget civilisation det er aldrig for tidligt at sejle i kano (med mindre der er is selvfølgelig) men en varm sovepose ville nok ikke være en skidt ting, ellers er rønne å som ligger i skåne også rigtig god til sådan en weekend tur, den er ikke for lang, og efter som det er sydsverige er man er også ret hurtigt der ovre hvis i skal med tog osv.
Sveriges søer og åer er perfekte til kano og kajak. Vi er 6 fædre der nu i 5 år har været afsted med børnene i august. Immeln, Helgeån, Bolmen og mange flere søer og åer er gode og af og til udfordrende. Der kan være ret meget vand i åerne, ellers er det både sikkert og sjovt at vær der. Hav en rigtig god tur:-)
Hej Anders!

Jeg kan varmt anbefale en tur på Helge Å. Meget smuk natur og gode fiskemuligheder. Hvis du vil vide mere er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

Med venlig hilsen

Jon Marin

Immelns Kanotcenter
Hej Anders,

Härån er en rigtig hyggelig og varierende å. Den slynger sig i flot og vild natur og varierer mellem skov, store moser og et par idylliske søer. Prøv f.eks. Rolstorp overnatningssted, hvor vi havde bål og nød solnedgangen over søen.

Meget velkommen til os!

Med venlig hilsen
Gunilla Ljungberg
Prøv www.loknacamping.com det ligger ved sydsveriges største sø "Bolmen" på 180 km².
Ca. 204Km / 2t 20min i bil fra Göteborg.
De har kanoer til leje. Fiskekort kan også købes der. Der er bålplads og gril.
Der er en dejlig natur, og man kan vandre i skoven omkring campingen, eller sejle ud i kano til de mange øer og udforske dem. I kan både campere eller leje en hytte. I bør ringe og bestille plads og sørge for at der er nok ledige kanoer - de taler dansk tlf.: +46 35 92026 eller +46 70 2392026.
Besøg deres hjemmeside som giver et virkeligt godt indtryk af hele stedet.
Håber i får en god ferie.
"Peter fra Vedbæk", hvorfor lader du som om du er en kunde? Når du laver reklame for dit sted kan du da i det mindste være ærlig omkring afsenderen. Det virker meget uærligt og giver ikke tillid til jeres sted.
Hej Anders
Måske det er for sent for dig, men nu är alla söer isfrie i "The Real Canoe Country" Nordmarken. Birken slog ud i Påsken og da jeg var ude og fisked Lax i lördags var temperaturen i overfladen 10,2 grader vamt.
Vi er ca 3 timers körsel fra Göteborg på riktigt gode veje, ved grensen mellem Norge og Sverige.
Kik på vores hjemmeside www.nordkanot.se så kan du läse vores hjemmeside.
De beste hilsner
Preben Mortensen
"Gammel Dansk"

Svar på indlægget