Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Kano + vandring (10 dage ialt)

Denne side er blevet vist 2261 gange

Hej,

jeg skriver da min kæreste og jeg gerne vil på kano/vandretur i sverige til sommer i ca. 10 dage. Vi vil gerne vandre lidt i bakker/bjerge nogle dage og derefter sejle kano i både søer og floder/åer nogle dage derefter. Vi orker ikke mange børnefamilier/turister og ville gerne have mulighed for at proviantere lidt undervejs på turen.

Nogen der kender et godt område til dette? Evt et firma der kan hjælpe os med transport eller også et område der er let tilgængeligt med offentlig transport da ingen af os har bil.

På forhånd tak for hjælpen.

Mvh Maja

Svar på indlægget

Hej Maja
Prøv www.loknacamping.com det ligger ved sydsveriges største sø "Bolmen" 180 km².
De har kanoer til leje.
Her er en dejlig natur, og man kan vandre i skoven omkring campingen. Eller sejle ud i kano til de mange øer og udforske dem. I kan både campere eller leje en hytte. I bør ringe og bestille plads og sørge for at der er en ledig kano - de taler dansk tlf.: +46 35 92026 eller +46 70 2392026. Jeg mener man kan tage toget fra KBH til Halmstad og derfra går der en bus til en by i nærheden. Det er så muligt at i kan få en fra Campingen til at afhente jer på stationen - spørg hvordan man kommer dertil med tog og bus. Hvorfor bruge tid på transport fra sted til sted - det lyder stredsende - hold da ferie og slap af. Besøg deres hjemmeside som giver et godt indtryk af hele stedet.
Håber i får en god God ferie.
"Peter fra Vedbæk", hvorfor lader du som om du er en kunde? Når du laver reklame for dit sted kan du da i det mindste være ærlig omkring afsenderen. Det virker meget uærligt og giver ikke tillid til jeres sted.

Svar på indlægget