Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Mor og søn på weekendtur i kano

Denne side er blevet vist 2321 gange

Min søn på 15 år og jeg (mor) har besluttet at prøve en weekend i kano i Sydsverige. Vi har ingen erfaring med kanosejlads, men vil godt afsted med to overnatninger undervejs. Vi vil køre i bil fra København og helst undgå at skulle ud og bære kanoen undervejs.
Enten skal vi hentes ved slutstedet, eller så skal det ikke være for hårdt at sejle mod strømme, hvor vi skal hen.

Er der nogle, der kan anbefale et par gode steder til os?

Svar på indlægget

Hej Bolette!

En weekendtur tæt på København, uden løft og hvor I selv kan padle tilbage til start, uden nogen strøm. Det er lige præcis hvad I kan få hos os. Vores kanocenter ligger mindre end 2 timer fra København og der er hundredevis af øer I kan overnatte på. Naturen er smuk og søen er klassificeret som "let".

Du er velkomen til at læse mere på vores hjemmeside...

Vi glæder os til at I får en dejlig weekend i Sveriges sydligste vildmark!


Linda & Jon
Immelns Kanotcenter
Prøv www.loknacamping.com det ligger ca. 2 timers kørsel fra Helsingborg. Dejlig natur ved sydsveriges største sø "Bolmen". du kan både campere eller leje en hytte. De har kanoer til leje eller du kan medbrigne din ejen.
Husk at medbringe redningsbest, eller ring til dem og hør om de har redningsveste. Under alle omstændigheder bør du ringe og bestille plads og sørge for at der er en ledig kano. God Weekend.
"Peter fra Vedbæk", hvorfor lader du som om du er en kunde? Når du laver reklame for dit sted kan du da i det mindste være ærlig omkring afsenderen. Det virker meget uærligt og giver ikke tillid til jeres sted.

Svar på indlægget