Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Kanotur med udfordring

Denne side er blevet vist 2594 gange

Hej!

Jeg er ved at planlægge en kanotur til Sverige.

Vi er 4 og vi ønsker lidt udfordring under vejs, og tænde et lille bål om aften, og ikke være et sted hvor der er overrendt med andre personer.

Endelig ikke nogen mulighed for indkøb.

4-5 dags tur

Har i nogle gode forslag?

Pft Rune

Svar på indlægget

Tag afsted til Emåen.
Jeg kan hjelper jer med en sådan tur i genuin vildmark. Det kräve lidt men i er i mitten av et ulveområde. Det er helt öde og av og til ser man en björn .Masser va bäver och vildmark.
Kik på www.nordkanot.se så ser i lidt av vore program.
De beste hilsner
Preben Mortensen
"Gammel Dansk"
Jeg var på Rönne å tæt med afslutning i Ängelholm sidste år med en veninde (vi er godt 30 år) Det var en udfordring af format og det til trods for at vi ikke er små nips og i ret god form. Der var ikke mange andre mennesker i slutningen af juli, hvilket kunne skyldes at der ikke var meget vand i åen, med deraffølgende mange træk over sten i vand og nogle løft. Det er dog en tur vi underholder med ved enhver lejlighed endnu.
Vi var afsted fra onsdag til søndag, og blev kørt ca 75 km ned af åen, hvorefter vi så sejlede med strømmen op til Ängelholm. Det er for surt at skulle sejle imod strømmen, så jeg kan derfor anbefale at betale transport af kano, og evt. jer selv.
Der er ikke mulighed for at købe mad, og god mulighed for udfordrende bondegårdsbesøg for at hente vand, da der heller ikke er mange vandposter. Brænde kan med fordel samles i løbet af dagen, hvor man ser mulighed for det.
Er ret sikker på at den tur kunne være noget af det, I søger.

Mvh. Elisa

Hej

Jeg er ved at planlægger en tur på 3 dage med 2 overnatninger i en gummibåd - en raftingbåd. Den er lidt mere klodset at ro, end en kano er, og jeg vil derfor meget gerne finde et sted i Sverige, hvor der er lidt strøm, som kan hjælpe mig på vej. Dog helst ikke al for mange timers kørsel op i Sverige, og helst et sted man kan komme til vha offentlig transport. Tog/bus.

Nogen gode forslag? Ville Rönne å kunne indfri behovet, og hvor langt skal jeg køres op ad åen, hvis turen ud til Ängelholm skal vare 3 dage?

Mvh. Kristina

Svar på indlægget