Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Kanotur.. Silverlake.??

Denne side er blevet vist 3149 gange

Hej allesammen..
Vi er et par drenge der vil til sverige på en lille hyggetur med noget kano og noget.. Planen indtil videre er at vi ankommer med færgen i Gøteborg lørdag morgen om 14 dage, og derefter kører i bil til silverlake hvor vi lejer en kano i en 4 dages tid..

har i evt andre steder der kunne være fornuftigt, og er der nogen der ved eller har været ved silverlake camping.? Det skulle ligge 15 km Bengtfors.?

Og hvis vi lejer en kano i 4 dage, må vi så bare slå telt ned hvor vi har lyst ned langs floderne eller er der regler for hvor man må det.??

Svar på indlægget

Har været flere gange i Silverlake. Et OK sted der ligger meget centralt for mange forskellige ture. Desuden er der mulighed for at leje grej, hvis der er noget I mangler. Der er både etablerede pladser i området med en shelter og et multlokum og mulighed for at bruge allemandsretten - altså slå sit telt op. Så vil jeg lige gøre opmærksom på at der er søer i det område - ikke floder ;-)
hejsa..
Det lyder rigtig godt.. Vi har dog ændret lidt i planerne faktisk.. Vi har besluttet os for at tage til Svenarum Kanoudlejning der ligger Hok..
Det ser også rigtig hyggeligt ud syns vi..:)

så det håber vi på er et ordentligt sted..:)
Er godt klar over, at det er et rent sent reply på denne besked, men det er i tilfældet af, at andre i fremtiden skulle overveje at tage turen til Bengtsfors. Here goes:

Vi er seks unge fyre, der hvert år tager på kanotur i Sverige. Vi har været flere forskellige steder, og vi kan varmt anbefale at benytte sig af kanoudlejningen hos Silverlake. Turen op af søen Lelång, gennem ved slusen i Lennartsfors og så videre af søerne Foxen og Store Le er en helt fantastisk fed tur. Der er massere af vild natur, og især når man kommer forbi slusen fremstår landskabet meget uberørt. Der er desuden massere af øer at overnatte på. Her er i hvert fald rig mulighed for at få en rigtig vildmarksoplevelse.
Mht. selve kanoudlejningen er Silverlake som før nævnt bestemt anbefalelsesværdig. De andre steder, vi har været, har udlejningen til tider været lidt omstændig (i hvert fald når man er 6 unge fyre afsted), men her var der absolut ingen problemer. Betjeningen var utrolig venlig og hjælpsom, og man følte sig bestemt velkommen. Så en varm anbefaling herfra, både hvad angår (na)turen og udlejningsstedet.Svar på indlægget