Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Kano i sydsverige - andre unge?

Denne side er blevet vist 3761 gange

Vi er 4 friske fyre der skal ud og ro i kano midt juli - gerne i sydsverige. Hvor skal man tage hen - der må gerne være andre friske unge?

Svar på indlægget

Tillader mig lige at følge med i samtalen, da jeg går med lignende tanker/idéer.
Hej David,

Som dansker bosat i Sverige, kan jeg klart anbefale jer en tur ud på søen Immeln. Den ligger ca 2 timers kørsel fra københavn og i Immeln by ligger der et kanocenter som udlejer lige netop det... kanoer :-)
Immeln er en stor sø på knap 13km længde og er et sikkert valg for nogle som ikke er så vante i en kano, men som gerne vil opleve følelsen af at være langt ude i naturen.
Man kan på søen gå i land på en stor mængde øer og få en smule Robinson Crusoe oplevelse, det eneste man skal respektere er visse ører er det ikke tilladt at gå i land på i fuglenes yngletid, som vist nok slutter i midten af næste måned.
Det eneste jeg ikke kan fortælle dig er, om at der er andre friske unge mennesker når i er der, men der er i den her periode rigtig mange folk ude og det er af blandet alder og nationalitet.
Et godt forslag vil være at ringe til Immelns kanocenter og forbestille, da jeg kan se de ofte har fuldt udlejet af alle deres kanoer. De taler til jeres fordel også dansk, samt i kan finde deres danske telefon nummer her på siden under kano udlejere.
Selv har jeg paddlet min kajak på Immeln gennem de sidste par år og elsker den super smukke natur der oppe.
God tur hvis i ender der!
Tak for svar - valget er også faldet på Immeln, så det bliver rigtig godt. Maria - skal i afsted nu til sommer?
Følger også lige med, da vi er 3 gutter der har samme plan!

Vi har dog lyttet os til, at nedenstående rute skulle være "bedst".

http://www.sydsverige.dk/?pageID=348
Hej! Vi er to piger der tager afsted fra den 18 til den 25 juli, ogsaa ved immeln. Maaske ses vi derovre :-)
Hej Anna,

Det er meget sandsynligt - vi er i Immeln fra d. 19-22. juli. :-) Har i nogen særlig rute planlagt?
jeg tror vi ser paa kortet og placerer en finger et tilfaeldigt sted og tager derhen. kort sagt, nej vi har ikke bestemt en rute. Ikke endnu ihvertfald :-) Hvilken rute har i lagt, hvis i har en?
Det er rimelig meget samme strategi vi har, vi har ikke det store overblik endnu. Vi sejler med strømmen :-)
God idé. Det kan være vi sejler ind i hinanden derovre :-)
Helt klart - i kan eventuelt skrive hvor der er godt? :-)
Det kunne vi, men der er ingen af os der kan komme på nettet på vores mobiler. de er håbløst gammeldags ;-) Vi må bare se hvordan det er derovre :-)
Hej..
Vi er to friske piger der også rammer Immeln torsdag eftermiddag til mandag.. David ved du noget om området og hvilken vej i vælger rundt i søen?
Hej Linda,

Fedt! Vi sejler ud ved tre tiden i morgen. Vi er ikke kommet så meget videre med hvilken rute, men som jeg lige ser det, kan man næsten kun sejle nordpå. Der ligger en camping plads omkring Skarvik, det kunne godt være der vi kaster anker. Hvad med jer?

Svar på indlægget