Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Kanotur i sverige

Denne side er blevet vist 2826 gange

Hejsa,

Vi er 9 drenge der meget gerne vil på vores første rigtige overlevelsestur i sverige, og jeg skal stå for at arrangere turen.
Det virker alt sammen en smule uoverskueligt, derfor håber jeg at i kan hjælpe mig i den rigtige retning.

Der er nogle krav og ønsker til turen som vi håber alle (eller flest muligt) kan blive opfyldt:

- en sejlrute der passer med en 3-5 timers sejlads hver dag (det er meget passende tror jeg?)i 6-7 dage
- Der må meget gerne være øer undervejs, til at overnatte på
- Helst nogenlunde uforstyret, minimalt med veje og civilisation generelt.
- Da vi er 9 sønderjyske drenge der er flyttet til hhv. århus, odense og københavn for at studere, har ingen af os adgang til bil osv, Så det sted skal helst ligge nogenlunde tilgængeligt med offentlig transport (tænker at leje af bus bliver for dyrt?)

Jeg ved at det er mange krav, og at et fyldestgørende svar nok bliver en tidskrævende opgave, men hvadsomhelst der kan hjælpe os på vej til at få arrangeret turen bliver modtaget med kyshånd.

Hvis der er nogle detaljer jeg ikke har tænkt over at oplyse, eller andre relevante ting i vil vide, spørger i bare løs.

Mvh Morten.

Svar på indlægget

Hej Morten.
Jeg vil da klart anbefale jer at tage kontakt til en kanoudlejer i sverige - og få hans hjælp til at planlægge jeres tur. Jeg og min kæreste var afsted for et par år siden, og vi kørte såmen afsted fra danmark med mad mv. i bilen, og købte en brugt kano ved en udlejer. (det kan meget bedre betale sig, hvis man altså har bil) - kano'en blev sat på taget - det gav ikke så lidt opmærksomhed skal jeg hilse og sige - og vi tog afsted.
Vi fik kort, lejede kanovogn, og blev guidet til evt. sheltere/overnatningssteder af kano-udlejeren. vigtigst af alt, gav han os kort med tydelige markeringer af de steder vi skulle have kano'en op, og gå med den - de kan være ret svære at finde. Han gav os et par ruter, hvor vi kunne sejle tilbage til udgangspunktet, så vi havde lidt at vælge imellem.

Det var rigtigt godt at vi fik alt den hjælp, da vi var helt nybegyndere. Jeg vil tro der er mange udlejere der er villige til at vejlede jer om hvor langt I kan sejle dagligt - overraskende langt! og hvordan I kommer lettest frem med bus/tog.

HUSK: vest!! der kan være bølger på søerne, der kan sætte en skræk i livet på selv den mest hærdede kano-sejler ;o)

Hvis jeg kan være behjælpelig med mere så skriv endelig ;o)

Mvh Kathja
Hej Jeg kan hjelpe dig med ett par fine turer i Värmland lige det du önsker, speciellt Glaskogen.. Kik på vores annonse på en av siderna i sydsverige.dk og så Nordmarkens Kanot Center.

Svar på indlægget