Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Overlevelsestur med action

Denne side er blevet vist 3184 gange

Hej Sydsverige!

Vi er to drenge, som godt kunne tænke sig, at opleve den svenske natur på nærmeste hold.
Vi har i tankerne at opholdet skal vare omkring 3-4 dage, hvor vi vandre i naturen og oplever forskellige former for udfordringer. Det er ting som mountainbike, klatring, ro i kano og fiskeri, som er vores ønsker. Da det er første gang vi skal afsted, kunne vi godt tænke os, at gøre det sammen med en gruppe eller en guide.
Vi har ikke rigtig kunne finde noget på nettet, som udbyder dette. Så derfor håber vi meget i kan hjælpe os?
Mvh
Mikkel & Thue

Svar på indlægget

Hej Mikkel og Thure.
Hvis I vil prøve forskellige aktiviteter og gerne i en gruppe med guide kan I fx kontakte EMVenture i Småland. Stedet drives af Ronny Waumans, og han kan måske tilbyde en "pakke", der passer til jeres ønsker. Se kontaktinfo her:
[LINK VIRKER IKKE]
PS, han har også MTB-cykler
Jeg har gode erfaringer med at besøge Carsten Yde hos Svensk Kanoferie. Han tilbyder godt nok ikke deciderede guidede ture men han er super billig og tilbyder en række af de aktiviteter i forespørger som klatring, kano, fiskeri med mere. Og han er god til at hjælpe en på vej, samt finde på nye aktiviteter der passer til ens ønsker.

Jeg har været deroppe et par gange og en fra vores gruppe har skrevet om nogle af aktiviteterne, måske kan det bruges som inspiration: [LINK VIRKER IKKE]

Med venlig hilsen

Mads
En anden udfordring er guldgravning. Fandt en artikel om det herinde på siden, og det skal jeg i hvert fald prøve på en af dette års Sverigesture. Det er jo en af de ultimative nybyggerdicipliner, men også en lidt atypisk naturoplevelse.

Svar på indlægget