Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Vandre/Kano/Sverige

Denne side er blevet vist 2122 gange

Hej derude
vi er 5 gutter i midten af 20'erne, som har været på en 4-dages vandretur de sidste to år i Sverige. Til sommer skal vi så afsted igen, denne gang en uge, og kunne godt tænke os, i år, at kombinere turen med noget kano.
Vi tænker at vandre et par dage til et kanoudlejningssted, snuppe en kano, og bare tage en enkelt dag eller to i den, hvorefter vi stiller kanoen et andet sted, og vandrer videre. Kan man overhovedet det? og hvis ja, er der så nogen der kan anbefale eller bare kender et godt sted til dette?

Håber der er en rar sjæl der kan være lidt behjælpelig
Mvh Mads :)

Svar på indlægget

Hej!

Det kan I gøre hos [LINKET VIRKER IKKE: SIDEN ER FLYTTET ELLER FJERNET].

I kan tage toget til Osby og vandre til Immeln, derfra padle videre til Raslången og vandre til Olofström hvorfra I kan tage toget hjem.

I kan planlægge transporten med www.skanetrafiken.se

Mvh Jon

info@immelnskanotcenter.se
Tak for svaret!
Vi havde nu egentlig planer om at tage lidt længere op i sverige, måske 6-9 timer i bil. Hvor der er lidt mere øde og hvor chancen for at rende på andre mennesker er lille, hvis det findes længere oppe? Men det ser dejligt ud så vi vil da overveje det :)

Mvh Mads
Kom´ntakte med på telefon +46 573 38060 så kan jeg hjelpe dig til et område i Värmland mitt i et ulverevir men i stort tomt på mennesker , det er en del transporter over land til öde söer.Jeg bor her

Svar på indlægget