Bedste kanotur for familie med barn.

Denne side er blevet vist 3305 gange

Hej, vi er to voksne og et barn på 10 år. Vi vil gerne på kanotur i en lille uge i Sverige til sommer 2023. Vi vil gerne på en varieret rute, med både åer og mindre søer. Dog skal ruten ikke være for svær og hård. Vi vil gerne overnatte i den vilde natur, men det kan også gå med rastepladser. Jeg har fået anbefalet Ronnebyån som en god rute, men tænker at vi gerne vil ud i et mere varieret terræn. Vi lejer bil i Malmø og kører derfra op i Sverige. Er der nogen som har erfaring med denne type kanotur i Sverige? Kommentarer modtages med glæde. Kh Bo

Svar på indlægget

Hej Bo. Jeg har samme spørgsmål. Er du kommet frem til noget? Mvh Henrik
Hej Henrik,

Vi er endt med at booke vores kanotur på Ronnebyåen, på en del af ruten, fire dage i alt. Vi tager afsted sidst i juli.
Tak Bo, Vi ser på Rønnebyåen. God tur til Jer. Mvh Henrik
Vi sejlede kano på Rønne å sidste år. Det var på mange måder en dejlig tur, men overnatningsmulighederne er triste. Alle pladser er lige op ad veje og bilbroer og og da det er et ret befolket område og skrænterne på åen er stejle, kan man ikke lige campere hvor man har lyst. Vi er i hvert fald til noget der er mere vildmarksagtigt:-)
Hov, Ronneyby åen er noget helt andet end Rønneå. Beklager forvirring!
I sydsverige ved byen Immeln ligger en sø ved samme navn. Der er der gode muligheder for at sejle i kano og overnatte på shelterpladser eller slå telt op i skoven.
Se mere her: https://outsite.dk/281-lejrpladser-immeln-2

Svar på indlægget