Brug af bus på Hven

Denne side er blevet vist 977 gange

Nu har jeg 5 forskellige faner på min søgning efter svar på spørgsmålet: Hvordan kan jeg besøge Hven uden at cykle, men kun med brug af bussen? Jeg har set en køreplan for bussen med navne på steder, men det er uklart, hvor stederne ligger og kortet fra Venbussen er med meget lille skrift. Det bliver et gæt på, hvordan den kører - og hvordan man kan være sikker på at nå båden tilbage til Helsingør, hvis man gerne vil se Tycho Brahe museet.

Svar på indlægget

Hej Hanne
Du har ret i, at køreplanen er meget lidt brugervenlig for en dansker, som jo ikke kan vide, hvor stoppestederne ligger..
Som Venbussen.se skriver, skal man ind på skanetrafiken.se. Her skal man søge under "Landskrona" for at finde bussen mellem Kyrkbacken og Bäckviken på Hven:
Her er den aktuelle køreplan https://www.skanetrafiken.se/gw-timetables/Regionbuss/230501_230623/Regionbuss_7_230501_230623.pdf
Når bussen kører fra Östanlid mod Bäckviken kommer den ikke forbi museet, men ca. 500 meter fra museet. Hvis du beder om at blive sat af i krydset mellem Landsvägen og Östanliden, burde det være muligt at gå det sidste stykke.
God tur.

Svar på indlægget