Hvor kan jeg købe gode vandrekort?

Denne side er blevet vist 4237 gange

Er der nogen der ved hvor jeg kan købe gode kort over vandreruter i Sverige? Jeg har brug for at se hvor ruterne starter og hvor der er overnatning undervejs, gerne shelters. Håber nogen kan hjælpe.
Vandrehilsen Mic.


Svar på indlægget

Hej Michael. Jeg har haft en del glæde af de grønne terrænkort, som er i målestok 1 til 50.000. Der er højdekurver, huse, småveje og stier, master i landskabet, oldtidsminder osv osv.. De er helt fine at vandre efter. Jeg har bl.a. brugt dem på Skåneleden, som er indtegnet på kortene. Du kan med fordel købe kortene i Sverige, hvor de er lidt billigere end her i DK. Du kan også købe dem på nettet. Jeg ved ikke om der findes kort over de forskellige ruter..
Hejsan, jag har skrivit 5 st guideböcker med rundvandringar i Skåne. Dessa innehåller allt du behöver; en detaljerad vägbeskrivning, en terrängkarta med rutten inritad samt gps-koordinater som finns för kostnadsfri nerladdning på hemsidan www.walks.se . Materialet är på svenska men jag kommer ut med en bok på engelska senare i sommar. God tur önskar Karin.

Svar på indlægget