Kort tur på Hallandsleden

Denne side er blevet vist 4070 gange

Hej,
Er der nogen der har et godt forslag til en rute på Hallandsleden til en kort tur? Vi foretrækker varieret landskab der er så mennesketomt som muligt.
Jeg skal vandre med min kone og far samt min 11 måneder gamle datter. Vi har en bærerygsæk til hende men da vi ikke ved hvor længe hun vil sidde der, skal etaperne ikke være alt for lange.
Det skal være en cirkeltur da vi skal ende ved bilen igen.

På forhånd tak for hjælpen

Svar på indlægget

Hej Morten
Der er ikke så gode muligheder for at lave cirkelture på Hallandsleden. Så vidt jeg ved er der ikke nogen etaper, der går i ring. Dog er der evt. en mulighed mellem Ästad og Åkulla ca. 25 km øst for Varberg. Vandreruten mellem de to byer er 17 km og går gennem et kuperet landskab med skov og søer, en del af området er naturreservat.

Hvis du går ind på www.hitta.se og skriver \"Ästad\" i feltet \"Var?\" kan du se ruten som en stiplet linie, der går vestpå og efterfølgende nordpå til Åkulla.

Når I kommer til Åkulla er der MÅSKE mulighed for at gå tilbage til Ästad via en rute, der løber længere østpå forbi søerne Björkasjö og Älvasjön. Der er sti på dele af strækningen, men jeg ved ikke om den er gennemført. Kontakt evt. turistbureauet i Hylte og hør, om de kan hjælpe www.hylte.se.

Der er shelter med toilet, badeplads mv. i Ästad, hvis I starter der.
Jeg har IKKE selv gået denne strækning, så ovenstående er blot hvad jeg kan læse ud fra kort!!

Du skal bruge kortet Hallandsleden Falkenberg - Hylte - \"Mellersta delen\" - læs evt. mere om den 380 km lange Hallandslenden her: http://www.sydsverige.dk/?pageID=376
Vh Steen
Kære Steen

Tusinde tak for hjælpen. Vi prøver med en variant over dit forslag

Mvh Morten

Svar på indlægget