transport fra rastepladser

Denne side er blevet vist 3837 gange

Vi er 2 fyre der skal gå fra ås til ås-ruten. Jeg kan ikke finde information om hvilke af overnatningsstederne man kan kommer hjem fra.
Planen er at parkere bilen i Åstorp, og så bare gå til når vi vil hjem. Men kan man komme tilbage til Åstorp fra alle overnatningsstederne? Eller kun fra første og sidste?

Derudover er der kano-udlejning undervejs. Kan man så sejle hen til næste rasteplads og aflevere den der, eller bare sejle lidt rundt og aflevere det samme sted som det blev udlejet?

Håber nogen kan svare. Har kigget en del rundt, men er lidt forvirret.

Mvh
Ås-noob.

Svar på indlægget

Ås-til-ås går ikke i ring, men går \"ligeud\" ned til det sydøstlige Skåne. Hvis I vil tilbage til Åstorp fra sidste lejrplads, skal I nok gå samme strækning tilbage eller finde en løsning med bus eller andet. Du kan få mere info om ruten og de forskellige etaper på Skåneledens egen side:
[LINK VIRKER IKKE]
Vh Steen
Tak Steen, men har allerede været en del inde på den side. Formulerede mig nok dårligt.
Det jeg mente var om der var offentlig transport, eller mulighed for taxaer fra de forskellige rastepladser, så vi netop slap for at gå tilbage ad den samme vej.
Det er lidt kedeligt at gå tilbage af den samme rute.

Mvh
Dan
Hvis I vælger at gå hele ås-ås ruten ender I ved Agusa eller Kristinehof syd for Degeberga, som man også kan se af Skåneledens kort, jf. linket ovenfor.
Men ås-ås ruten går over i vandreruten Österlenleden, så I kan bare fortsætte ca. 5-10 videre langs Verkaån til byen Brösarp, som ligger 10 km nordvest for Kivik. I Brösarp er der offentlig transport til Kristianstad og videre tilbage til Åstorp, en tur på 4-5 timer. Hvis I går ind på Rejseplanen for Skåne www.skanetrafiken.se og skriver Brösarp i feltet Från og Åstorp i feltet Till, dukker de forskellige rejseforslag op.. Samme princip hvis I vælger en kortere strækning.
God tur.
Vh Steen

Svar på indlægget