Forslag til 3-dages tur i Sverige

Denne side er blevet vist 11046 gange

Hej,

vi er tre veninder, der gerne vil på tre dages vandretur i Sverige, vi skal kunne komme dertil med offentlig transport fra København, gerne forholdsvis nemt, så vi ikke skal bruge hele den ene dag på transport.

Er der nogen, der har forslag eller kender en god rute?

Mvh.
Fie, Mette og Gitte

Svar på indlægget

Hej piger!

På Bjärehalvøen er der fine vandrestier og smukke shelters. Det er muligt at tage toget til Båstad og vandre derfra. Leden begynder lige ved byen. Så kan man tage kysten så langt man vil - se på et kort. Jeg vandrede fra Båsted til Torekov på 4 dage i roligt tempo. Smuk, smuk tur! God fornøjelse!
Hej Gitte,
vi er to gutter, som også er ved at planløgge en vandretur til Sverige. Vi er blevet anbefalet at vandre i området Skåneleden. Der skulle være utrplig smukt, og det er nemt at komme til med toget fra Kbh til Helsingør og så over til Helsingborg.

På hjemmesiden skaneleden.se findes alle ruterne i leden optegnet så man kan planlægge sin tur med passende afstande at tilbagelægge hver dag. Der er også shelters og vandposter spredt rundt i området og over tusinde kilometer vandrestier, så der er nok at gå i gang med :)

God tur!

Hilsen Jakob

Svar på indlægget