Vandring i sverige

Denne side er blevet vist 4358 gange

Hej allesammen

Min bror og jeg kunne godt tænke os og komme på vandre tur i sverige til sommer. Jeg har kigget på de forskellige muligheder her på siden og googlet lidt udover. Men synes ikke helt vi kan beslutte os, hviklen det skal være.

Det vi leder efter er at se noget andet end dansk natur, gerne nogle flotte udsigter. Men da min bror også er lidt kræsen kunne det være rart hvis man kunne handle ind en gang om dagen.
Jeg prøver at tale ham ind på noget frysetørret mad, da dette vil gøre det hele lettere.

Håber der er nogen der har nogle gode idéer.
På forhånd tak for hjælpen.

- Nicholas

Svar på indlægget

Hej.
Jeg kom tilfældigvis ind på denne side, da jeg kiggede på vandring i Sverige.
I Söderäsen Nationalpark er der et par gode udsigter. Selv har jeg kun kørt dertil i en stor bus på fælles udflugter, men i den nærmeste by, Röstanga, burde der være et par købmandsbutikker og/eller supermarkeder. Der er også to store hytter i Söderäsen Nationalpark til overnatning. Prøv at finde en hjemmeside evt. Mvh. Preben.
Hej
Pröv Glaskogens Naturreservat. 380km vandre stier med shelters og små hytter. Jeg bor i området og kan give jer fine tips. Gå til vores hjemmeside www.nordkanot.se og kik på Bloggen.Har lige haft 2 danske gutter på en uges vintertur. De så ulvespor efter 3 ulve ved deres ene overnattningaplads.
Det er mange bäver i nområdet och meget få andre som er ude. Det kräver dog at man har det hele med da det er vildmark.Man kan komme til en lille bix på turen om man går den riktige vej.
Hjelper jer gerne med parkering då en bil ikke skal stå elene under en längre tid.
Preben Mortensen

Svar på indlægget