2-3 dages vandretur for nybegyndere!!!!

Denne side er blevet vist 6927 gange

Min mand og jeg har planer om, at vi vil på en vandretur i sverige, men ingen af os har erfaring fra tidligere. Vi søger derfor informationer og vejledning om stort set alt..

Er der nogen, som har erfaring med gode ruter for nybegyndere i sydsverige? Vi vil gerne have vores bil med, så der skal være mulighed for parkering i nærheden af ruten. Ruten må gerne indeholde shelters, hvis muligt. Der er ingen af os, som er specielt erfarne i forhold til kortlæsning og anvendelse af kompas, så det behøver ikke være alt for vanskeligt at finde vej.
Ruten må gerne være i skovområde med pæn natur.

Mange tak.

Svar på indlægget

Hej Karina vi er i mange år kommet på Långasjønas camping som ligger i et naturreservat hvor er mærket stiger på forskellige antal km. der er shelters sauna søer enge skov vandløb bålpladser og p.pladser det ligger ca 6 km fra Karlshamn ca 180 km broen der er også en fin tur langs Mørrumåen i samme område. Blekinge er så smukt og dejligt tæt på god tur hilsen Thomas
jeg kan ikke google Långasjønas - har du en webadresse?

Vi er 2 fædre med 2 drenge (11 år), som tænker lidt i samme retning.

nogle gode ideer?
Hej Thomas, det staves Långasjönäs. Du kan også søge her på sitet, så dukker der lidt info op.
Hej Thomas

Mange tak for dit svar. Det vil vi helt sikkert kigge på :-)

Har du viden om, hvornår det er godt at tage afsted, hvis man ønsker at tage afsted før, der er alt for mange myg og lign., men hvor der alligevel gerne må være varmere end nu?

hej Karina
ang.myg knot er vores erfaring sidst i maj start juni vi har camperet fra påske til uge 42 og ikke haft de store problemer i uge 42 har vi i mange år lejet hytter på camping pladssen det er fint ingen myg et par gange har vi oplevet 10 cm sne og flotte farver
der er også et fint område ca. 20km nord for Ystad Snogeholm VH Thomas
Hej, vi har vandret flere gange på söderåsen i skåne. Sveriges sydligste nationalpark. Et godt sted at tjekke vandring ud. Både m rygsæk og shelterdæk eller bil og dagsture. Et godt kort over området kan også fåes hos velass. Korthandel i Kbh eller lånes på Bib. Ellers er der jo altid vandring på Bornholm. God tur!
Den här kik på Glaskogen naturområde 380 km markerede vandringsstiger med shelters og små hytterog masser av riktig vildmark. Lige nu har vi to flokke ulve i området, de er ikke farlige.
Jeg bor i området og kan hjelper jer med plnläggninhg.
canoes@swipnet.se
Preben Mortensen

Svar på indlægget