Ostkustleden

Denne side er blevet vist 3376 gange

Jeg skal påvandre tur i sverige alene. Jeg vil gerne være afsted i cirka en uge. Jeg har kigget på mange forskellige muligheder. Jeg har efterhånden skåret det ned til 3 forskellige muligheder. Ostkustleden, Blekingeleden og Kust til Kustleden. Er der nogen som har erfaringer eller anbefalinger omkring nogle af de 3 ruter?? Jeg har virkelig brug for nogle input.

Mvh Andreas

Svar på indlægget

Hej Andreas.

Håber jeg når at fange dig :-)

Jeg gik det meste af Ostkustleden sidste år, og kan helt klart anbefale den. Fantastisk flot natur, godt markeret rute, fine hytter at lave mad/sove i. Mange af brøndene er tørre, men det er let at finde vand i de mange omkringliggende søer, som også er gode at bade i.
På ruten mødte min kæreste og jeg 4 andre vandrere - ellers var der kun de lokale. Ruten er de fleste steder et godt stykke væk fra store veje, men man kommer igennem en del små, hyggelige byer.
Ostkustleden - 9/10.
Du har fint nået det. Tusind tak for input Anders, du har hermed overbevist mig. Beslutningen er taget, Sverige og Ostkustleden!

Andet god info, er meget velkommen. Hvor længe vandrede i?

Mvh Andreas
Vi var der en uge, og holdt en dags pause ved søen Hummeln. Her var god plads til telt, lækkert badevand, og fantastisk vejr. Søen ligger tæt på ruten, og der er en god vej ned til søbredden på vejen til Kristdala.

Hvis du har yderligere spørgsmål, så spørg endelig :)
Ja en form for pakkeliste, eller ihvertfald ting-man-kunne-finde-på-at-glemme, men-som-er-virkelig-gode-at-have liste. Har du det? Eller bare generelle erfaringer med ruten? Jeg er nybegynder, ud i længere vandreture alene. Hvad gjorde i med mad? Frysemad? Er der toiletter i de hytter man kommer til på ruten?

Mvh Andreas
Jeg har gået Ostkustleden flere gange, alene. Fantastisk tur. Bortset fra den fantastiske natur og de udmærkede "soldatertorp'er" er det gode ved turen at du kommer tilbage til dit startsted (hvor du måske har din bil parkeret), fordi turen går rundt i en cirkel. Du oplever både skovene, søerne og skærgården. Du kommer også forbi steder hvor du kan fouragere (små supermarkeder/købmænd). Jeg kan klart anbefale at gå turen alene fordi du så møder en masse spændende mennesker du aut kommer i kontakt med fordi du ikke er omgivet af dine egne venner eller kæreste.

Svar på indlægget