Vandring med dreng på 12 år

Denne side er blevet vist 2733 gange

Jeg overvejer at tage min dreng med ud og vandre. Det ville være hans første tur g jeg tænkte at det godt måtte være lidt vildt, dvs. lave bål undervejs. Men kunne også være rart hvis der var overnatningsmuligheder undervejs, f.eks. B&B's. Jeg mangler ideer til hvor vi kan vandre. Vi har ikke bil, så det skal være til at komme til med det offentlige fra København.

Svar på indlægget

Jeg skal også vandre med min dreng på 12 år - det vil være hans første vandre tur. Vi skal vandre med fuld oppakning (jeg skal bære det meste). Det vil være hyggeligt hvis vi kan tage turen sammen. Jeg har tænkt mig at gøre det fra lørdag til mandag - til Kullaberg med det offentlige. Skriv til cutiesil@hotmail.com hvis du er interreseret. Vh. Sille
Vi skal også ud og vandre i den kommende uge Jeg har også en dreng på 11,5. Han hedder Alfred og vi har tænkt at tage til Søderåsen. Det er hans første tur, jeg har været afsted 3 gange før. Vil meget gerne gå sammen med andre.
Hej David, Søderåsen lyder også godt. Jeg har aldrig været der. Hvornår har du tænkt dig at tage afsted? Og hvordan kommer I frem?
Hej David
Lyder spændende, holder øje med dit svar til Sille ;-) Er nemlig interesseret i alt, der er inden for bus/tog afstand...

Svar på indlægget