Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Hvad er der af indkøbsmuligheder på Øland

Denne side er blevet vist 6354 gange

Vi overvejer en cykel-telt ferie på Øland, planen er at cykle øen rundt og se alt hvad der er af natur og kulturminder.

Men når man cykler, så kan max opbevare mad med til et par døgn i cykeltaskerne, og derfor vil vi gerne vide noget, om hvordan det er med indkøbsmuligheder på Øland, er det ligesom inde på fastlandet, hvor der godt kan være 50 kilometer eller mere mellem dagligvare butikker.

MVH
NRE

Svar på indlægget

Øland er kun omkring 140 km lang, og der er masser af fødevarebutikker, fx ICA, købmænd, småbutikker på campingpladser mm. på øen. Så I vil ikke opleve, at der er 50 km mellem butikkerne. Jeg vil skyde på, at der højst er ca. 15 km mellem fødevarebutikkerne... Der er gode indkøbsmuligheder i alle de større byer på vestkysten og midt på øen: Färjestaden, Borgholm, Köpingsvik, Byxelkrog, Löttorp, Mörbylånga, Degerhamn, Grönhögen mm. Langs østkysten er der færre større byer, men langs landevejen ligger flere små købmænd, der har det meste..

Et lille trick er at gå ind på www.hitta.se Klik på linket "Branscher" og vælg "Livsmedelsbutiker" på næste side. Herefter skriver du "öland" i feltet "Var?". Klik på "hitta" (find). Herefter kan du klikke "Visa på karta" for at se butikkerne markeret på kortet. Brug zoom-funktionen til at se et detaljeret Ølandskort. Ikke alle butikker er med, der er flere end dem, søgningen viser..
God tur.

Svar på indlægget