Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Historisk ferie for 2

Denne side er blevet vist 1274 gange

Hej

Vi er to voksne der er meget historie interesseret som godt kunne tænke os en ferie på Øland. Hvad er der at se? Jeg ved der er en masse stubmøller men hvad ellers? Vi har set by-musset i Kalmar men det var en stor skuffelse, der manglede lige som en central del af byens historie .... Kalmarunionen.

Men hvad skal man se hvad er der af historiske stedder?

Svar på indlægget

Hej Jens vi har været på Øland 4 gange forår efterår vi er ikke meget historisk men ser hvad der er iser fugle hvad der er nok af der er meget historisk at se 2 store borge anlæg gravfelter museum kirker vindmøller der sliber sten orkideer vi fik et fint kort over øen på turist kontoret i Farjestaden vi har ikke været der i højsæsonen mit indtryk er at der er mange menesker om sommeren Øland landskab er anderledes end Sverige god tur hilsen Thomas
Hej Jens
Kalmarunionen blev underskrevet på Kalmar slot, det er derfor at udstillingen om denne del af byens historie er samlet på slottet og ikke på regionmuseet ved havnen.
Kalmar Slot viser en permanent udstilling "800 år av krig, makt och ära" om bl.a. Kalmarkrigen, Vasakongerne, Kalmar slot og Kalmarunionen fra 1397 til 1523.

Tak til jer begge 2.

Stor tak faktisk

Svar på indlægget