Hvor langt ligger A.L.V fra High Chapparel

Denne side er blevet vist 8328 gange

Hejsa.

Vi er så småt ved at planlægge en tur til småland i sommerferien og vil gerne i både Astrid Lindgrens verden og High Chaparrel, men jeg har ikke kunnet finde ud af, hvor langt disse 2 parker ligger fra hinanden ?

Kan man evt. booke et hus ved Hultsfred og indenfor overkommelig afstand komme til de 2 parker ?

Svar på indlægget

High Chaparral ligger ved Hillerstorp, og AVL i Vimmerby. Der er 118 km mellem Hillerstorp og Vimmerby, hvis I kører via Vetlanda og Eksjö. Hvis I tager den mere direkte vej ad småvejene skyder jeg på 75 km.
Se denne side http://www.sydsverige.dk/?pageID=469 med link til ViaMichelin, hvor I kan finde afstande.
Mange tak for brugbart svar
Bedre link - Den første virker ikke.

http://kartor.eniro.se/m/MkBIi
Ja, de 118 km, som jeg skrev 25. januar, er desværre forkert!! Og ruten via Nässjö og Eksjö ser da også ud til at være klart den korteste - så småvejene kan ikke anbefales. En dum sjuskefejl fra min side..
Jeg vil foreslå jer at tage en park ad gangen - vi er i ALV hver sommer og bruger 3- 4 overnatninger - 2 hele dage i aprken. Desuden er det sjovt at køre ud til Bullerbyn og se det, samt til Kattholt. Og så er der Astird Lindgreen museum på Näs. Det er synd at skynde sig gennem to parker - bare min mening :-)
Vi har booket en uge i High Chaparral ( fra mandag den 19 juli til mandag den 26 juli) og vil så gerne videre til Vimmerby og se ALV, Näs, Kattholt og oss gerne Bulderby, så vil gerne have en enkelt overnatning med adgang til bad ikke langt fra ALV,
er der et ok sted evt B&B til en ok pris? har prøvet at søge på nettet men syns det er lidt uoverskueligt, mht hvor, hvad og hvor meget...
..og hvad er de præcise adr på ALV, Näs, Kattholt og Bulderby??På forhånd tak for hjælpen ;)
Har fundet næsten alle svarne via denne super side, tak for det ;))

Svar på indlægget