Hvordan med forståelse af svensk sprog, når man er 7 og 4 år??

Denne side er blevet vist 9974 gange

Hejsa vi vil gerne til Astrid Lindgrens verden til sommer men hvordan med sproget når de er 7 og 4 år - især 7 år???

Får de nok ud af det?

Hilsen Jeannette

Svar på indlægget

Hej, har du set dette indlæg/svar http://www.sydsverige.dk/?debat=27&post=11961
Hej Jeannette,

Jeg har lige været der med min seksårige datter. Hun kender historierne og genkendelsens glæde var stor. De enkelte shows er typisk historier, som børnene allerede kender i forvejen, hvis de har fået læst bøgerne højt eller har set film/serier i fjernsynet - men jeg kunne fornemme, at det (i hvert fald for min datter) var godt, at jeg sad ved siden af og hviskede nogle stikord til hende undervejs. Det kan man dog også sagtens gøre, uden at det forstyrrer alle de andre tilskuere.

Rigtig god fornøjelse - det er et dejligt sted! Jeg vil råde jer til at sætte mindst en hel dag af til besøget, og skaffe jer et verblik over parkens dagsprogram allerede hjemmefra eller i hvert fald ved dagens start. Lad være med at prøve at nå rundt til alle forestillinger, men udvælg jer nogen, som I har lyst til at se. Jeg vil anbefale Emil fra Lønneberg, Ronja Røverdatter (både forestillingen i løbet af dagen og slutforestillingen), Madicken og så selvfølgelig Pippi Langstrømpe. Karlsson på Taget var en meget snakkende og rodet forestilling, som i hvert fald min datter (og også en del svenske børn) ikke kunne interessere sig for i ret lang tid.

/Rasmus
Undertegnede vil gerne vide om det er muligt at låne en kørestol når man skal besøge Astrid Lindgrens Värld da min mand er handicappet. Vi vil gerne besøge jer i begyndelsen i juni.Jeg skal nok informere jer når jeg kender den nøjagtige dato for besøget.Vi har to børnebørn der er henholdsvis 6 og 9 år.
Hej Dorte
I Informationen ved indgangen til Astrid Lindgrens Värld har de et begrænset antal kørestole til udlån. Det er derfor nødvendigt at forudbestille en kørestol dagen før besøget (ev. tidligere for at være sikker) ved at ringe til (0046) 492 798 00.

Svar på indlægget