Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Fiskeri med båd i søerne omkring Markaryd

Denne side er blevet vist 5595 gange

Hej

Vi er en lille privat fiskeklub, som drager til Markaryd om et par uger, for at fiske efter laks, ørred og gedde mv.

Vi har en båd med som vi gerne vil fiske fra i søerne omkring Markaryd.

Vi vil også gerne fiske med båd fra den store sø Bolmen.

Er der nogen som har gode erfaringer med det samt om der er udfordringer med, at få sat båden i vandet rent praktisk og om det er lovligt?

Ser frem til at høre fra jer :-)

Mvh.
Ole Stensgaard

Svar på indlægget

Hej Ole
jeg kan bidrage med info om Bolmen. Fantastisk flot natur. Der bliver desværre fisket meget med garn hvilket betyder at der er meget langt mellem de store fisk og fisk i det hele taget. Vi kommer der ikke mere af den grund. Har ellers kommet der gennem 20 år. Sidst var vi der 4 mand i 4 dage. Ingen fisk over 5 kg. Kun små gedder og sandart.
God tur
Tom
Hej!

Kolla in webbplatsen http://www.bolmensweden.com/ kan du få lite tips

Bolmen är sveriges 10:e största sjö och det går abslout bra att fiska från båt. Det finns många rampar runt sjön där man kan sätta i båten finns bland annat i Bolmstad, Tannåker (vid bron) Bolmsö (vid campingen) Sunnaryd, Odensjö.

Vart man fångar de fiskarna i Bolmen vågar jag inte svara på :-)

Ett tips är att höra med campingarna runt sjön ex Bolmen Marin och Fritid och Bolmsö Island. Det finns en kille som erbjuder sportfiskefguidning oxå.
Håber I har haft en god tur.
Jeg fisker lidt i Lagan omkring Markaryd specielt omkring de forskellige vandkraftværker der er på Markaryds FVO. Der ligger faktisk en del søer i selve Markaryd by, hvor der er taget rekordfisk i byens største sø. Loka og Byasjön er fantastisk flotte, der har jeg taget gedder på jerkbait fra land. I Markaryd sø kan man søsætte båd, hvilket man også uden problemer kan i Lagan.

Jeg tager til Sverige, ca. 10 km. uden for Markaryd her i weekenden den 5.-7. juni og håber der bliver lidt tid til at fiske. Jeg har familie årskort og kan frit fiske i mange søer og stræk på Lagan.

Vh

Jesper T. Nielsen

Svar på indlægget