Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

fiskeri i elv

Denne side er blevet vist 4341 gange

Hej,
vi er en familie der vil afsted til sverige og for at alle får en god ferie, så er ønsker: tæt på elv til fiskeri men også tæt på andre udflugtsmuligheder.
er der nogen der kender til et godt sted. Vi kommer over ved varberg tænker max 4 timer derfra. Takker på forhånd. Lone

Svar på indlægget

Hej
Halland har mindst 10 store åer eller elve, hvor man kan fange laks og havørred, jeg mener sæsonen går til udgangen af september. Desuden er der masser af søer og mindre åer. Skriv lidt om jeres ambitionsniveau, så kan vi evt. prøve at formidle nogle kontakter..
Hej
ønsket fra dem der skal fiske er egentlig kun at komme til at prøve at fiske i en elv.
Vi er 2 voskne og 4 børn i alderen 7-14.
Vi påtænker sommeren 2011.
Ellers er det hygge og samvær vi ser efter.Hvis I vil fiske i en af de store lakseelve i Halland, er det nok især for voksne. Fiskekortet er betydeligt dyrere end hvis I fx fisker i en sø, og det kræver en del teknik af fange laks med flue. Men selvfølgelig har børn også mulighed for at fiske. Her er navnene på elvene, så kan I fx selv google dem og finde mere info: Især Lagan, Nissan og Ätran er kendte lakseelve. Andre elve er Kungsbackaån, Stensån, Viskan, Löftaån, Rolfsån, Fylleån og Himleån. Åerne Viskan og Himleån ligger tæt på Varberg. Sæsonen for laks og havørred går fra 1. april til 30. september, hvor fiskene søger op i åen for at være klar til parringslegen omkring oktober. Det bedste er nok, at I kontakter turistbureauet i fx Varberg (Varberg Turistbyrå) og får dem til at sende info om, præcist hvor I kan fiske, hvad det koster og hvordan I kommer videre. Hele Halland har et par hundrede søer og elve/åer, som man kan købe fiskekort til, så der er nok af muligheder.

Svar på indlægget