Sommerhus søges. Køb eller leje.

Denne side er blevet vist 11870 gange

Vi er en børnefamilie der overvejer at købe/leje sommerhus i Sverige. Vi leder efter noget, der ligger max. 2 timers kørsel fra København, i nærheden af badesø og offentlig transport.

Vi er både interesserede i køb, leje og leje mhb på køb. Vores købebudget er omkring 300.000 Dk.

Og vi vil meget gerne have gode råd og tip om huse til salg/leje, samt ideer til hvor det er godt at lede: I hvilke områder, på hvilke netsider, i hvilke aviser.

På forhånd tak!

Svar på indlægget

links til hjemmesider med huse til salg, især hemnet.se er god:
http://www.sydsverige.dk/?pageID=663
Mange tak, Peter!

Hej Adda,

Vi har et et sommerhus, beliggende i en skov og direkte til badesø.
Kun 20 km. syd-vest fra Värnamo. Den er til salg, men prisen er
noget over dit budget. Men du kan sagtens leje huset. Sender du mig
en mail, vil jeg sende dig nogle billeder af og fra huset.

Min mailadresse er; dyrmose@kristensen.mail.dk


Med venlig hilsen
Peter Lund
Hej Adda,
vi har købt sommerhus i nærheden af Olofstrøm det er en dejligt by med et kanon flot område og er ikke så dyrt. Der er mange søer i området.Olofstrøm er en dejlig by,svømmehal mm. Kristianstad ligger ca. 40 km derfra er en dejlig handelsby. Jeg ville tage en uges fri og køre rundt og se efter hos de lokale ejendomsm.
Håber det hjælper
Du må meget gerne kontakte os.
c.bromberg@mail-online.dk
Hej Adda

Vi har en "stuga" 165 km fra Helsingborg i nærheden af Hyltebruk til salg evt. langtidsleje. "Stugan" er 40 m2 med et anneks på ca 20 m2 og er beliggende ud til åbne marker, der er el men ikke vand. Vi opsamler dog regnvand og anvender det i husholdningen - fungerer fint:-). Der er 5 km til stor badesø, hvor der er cafeteria, campingplads og badefaciliter (en 10er for et bad).

Hvis dette lyder interessant, kunne du evt. give mig din email, så sender jeg dig lidt fotos. Mvh Susanne
Hej.
Vi er også en familie der leder efter et sommehus/ødegård i Sverige.
Det skal ligge rigtig godt med skov og sø.
Huset behøver ikke være i top stand, da vi meget gerne selv vil renovere det i egen stil. Beliggenheden er vigtigere for os. (Max. 2 timers kørsel fra København)
Vi har umiddelbart ingen max. pris

Skriv eventuelt til mig, hvis I kender nogen eller selv har et hus I vil sælge.
suschrist@stofanet.dk
Hej,
Jeg har et hus i Tjörnarp, som jeg overvejer at sælge (ca 70m2, fuldt møbleret og i god stand med helt ny brændeovn og skorsten). Det ligger i et naturskønt område med skov og sø sammen med 30 andre huse som hovesageligt er ejet af danskere (Bostadsret). Fællesfaciliteter er svimmingpool, vaskeri, fælleshus, petangbane, fodboldbane o.a.
Der er ca. 1 times kørsel fra København. Hvis nogen er intereseret kan man se nærmere på [LINKET VIRKER IKKE: SIDEN ER FLYTTET ELLER FJERNET] eller kontakte mig på [LINKET VIRKER IKKE: SIDEN ER FLYTTET ELLER FJERNET].
[LINKET VIRKER IKKE: SIDEN ER FLYTTET ELLER FJERNET] direkte til sø, ingen andre huse, totalrenoveret anno 1900 1 time og 45 min fra Helsingborg. Sælges snarest.
Hej, kom tilfældigvis ind på denne side. Kan se, at du skal sælge dit hus i Sverige, jeg har et par spørgsmål. Hvad koster det, hvor mange m2 er det, hvor mange værelser og er der søudsigt ?
mvh. Lene
Check lige sitet; de har flere torper til salg:

http://www.swedenhouse.dk/side1.html


Hejsa.
Jeg har et sommerhus til salg, er lige sat på guloggratis.dk 2½ times kørsel fra broen. 65 kvm i skoven med 2 km til stor sø med campingplads og deres faciliteter. 595.000 svenske kroner.
Vi sælger kun pga vi selv er flyttet fra KBH til Jylland. Det var skønt da vi boede på amager og kunne smutte derop i weekenden.
Kan kontakte mig på vibekefunch@hotmail.com hvis det har interesse.
Hej Adda Djörup!

Tag tåget från Helsingör/Köpenhamn till Kalmar och lägg till c:a 30 minuter så kan du nå mitt torp/feriehuse i östra Småland.

Kontakta mig på telefon Sverige 480473773 eller mail borje.bjork@telia.com
så får du mer intressant information! Välkommen!

Med vänlig hälsning

Börje Björk
jeg har købt hus i emmaljunga for 5-6 år siden. grundet særlige omstændigheder, bl.a. tid og helbred, ønsker jeg at der er nogen som kan køre mit projekt videre. det er et stort hus (330 m3 i 2 plan + kælder.
tæt v. bus og direkte til skov. Lad mig høre om der er nogen der har lyst til at høre mere evt. foto kan sendes på mail. reynhard@live.dk
Dejligt hus på 60m2 i skovkant, 15 km fra Valåsen og 70 km fra Helsingborg
Jeg har et sommerhus som jeg sælger eller evt langtidsudlejning i Småland
Kontakt pr mail på oeregaard@oncable.dk eller sms/ring på 20831740
Jensa Ottosdottir
[LINKET VIRKER IKKE: SIDEN ER FLYTTET ELLER FJERNET]
hej vi er en fam.på 5 med 2 hunde en lille og en stor
vi søger et hus langtidsleje,
vi har fast job i kbh,
max leje pr.mdr fra 4000-6000kr
ikke byhus,,
overtagelse nu
Jeg starter job i Göteborg d 1 August og skal ha fundet mig et sted at bo. Enten et værelse til at starte med, eller en lejlighed eller hus til leje. Jeg skal være der i 1 år så det er at foretrække at finde noget med det samme hvor jeg kan være hele året. Det er underordnet og stedet er møblere eller umøbleret, bar det er i Göteborg eller meget tæt på :) Send mig gerne en mail, stephaniehammer@privat.dk

Stephanie
TIL SALG:
Nymalet (2012) rødt træhus i tip-top stand. 60 kvm hus i ét plan med 2242 kvm nem have med skøn udsigt. Skoven i forhaven. 5 min. kørsel til badesø.
Kun 60 km fra Helsingborg.

Kontakt mig gerne for mere info: birgittevestergardhansen@gmail.com

Svar på indlægget