Hej til evt. Sælger af hyggelig lille Stuga for en håndværker!!!!

Denne side er blevet vist 6028 gange

Undertegnede ønsker et lille, men godt beliggende sted for, batteri opladning. helst i Småland omkring Markaryd eller mod Strømnæsbruk. Da undertegnede er håndværker, er tilstanden ikke afgørende for Stugaen.
Stugaen må være som følger; 50 - 75 m2. Et til halvanden plan evt. med mulighed for hems. Helst sø udsigt samt frie omgivelser. Frie arealer som må stå som naturgrund.
Med venlig hilsen
Per Klarskov

Svar på indlægget

Hej Per,

Jeg har sammen med en kammerat en grund ca. 6 km fra Strömsnäsbruk. Grunden er på ca 2800kvm, der er en lille bæk der løber tværs gennem den. Der er hverken el eller kloak, men der er en lille brønd (vandet har dog et ret højt jernindhold, hvilket kan smages). Der er et lilel hus (ca 25 kvm) men det er i forfærdelig stand. Der er også ruinen af en forhenværende sten-kælder (gravet ind i en bakke - komplette vægge, men uden tag. Til gengæld er prisen ikke høj.

kontakt mig på andersen.bo@gmail.com for mere info hvis du er interesseret.
Hej Bo

Jeg så lige dit indlæg, og blev nysgerrig efter at høre om du havde fået solgt din grund? Jeg har længe kigget efter noget småt, som mest skulle være for at have et sted at "flygte hen", men uden de store pasningskrav.

Med venlig hilsen

John H. Petersen
hoejbo@mail.dk
Hej Per Klarskov

Vi har en "stuga" 165 km fra Helsingborg i nærheden af Hyltebruk til salg pris DKK 245.000,00. "Stugan" er 40 m2 (mulighed for at lave hems)med et anneks (2 vær og das)på ca 20 m2 og er beliggende ud til åbne marker, der er el men ikke vand. Vi opsamler dog regnvand og anvender det i husholdningen - fungerer fint:-). Der er 5 km til stor badesø, hvor der er cafeteria, campingplads og badefaciliter (en 10er for et bad).

Hvis dette lyder interessant, kunne du evt. give mig din email, så sender jeg dig lidt fotos. Mvh Susanne
JEG HAR HUSET

Svar på indlægget