Ødegård e.l. søges 2 mdr. til dansk forfatter

Denne side er blevet vist 5315 gange

Hej,

Mit navn er Mas Hauman. Jeg leder efter et sted, hvor jeg i juli og august måned 2012 kan være helt alene og isoleret. Jeg skal bruge stedet og tiden, til at fastholde fokus og færdiggøre en roman.

Desværre har jeg ikke økonomisk mulighed for at betale de høje ugentlige rater disse steder normalt går for, men nu forsøger jeg her, om nogle skulle være interesseret i at leje mig et sted meget billigt. Jeg behøver intet særligt, et meget lille sted med fire vægge er nok. Bekvemmeligheder som rindende vand er ikke nødvendigt. Gerne ved skov eller andet isoleret område.

Jeg håber at høre fra nogen.

Svar på indlæggetKære Mas og andre


Jeg udlejer både mit eget gæstehus - men også et nærliggende, mere primitivt sommerhus, netop til forfattere og andre, som har brug for skrive-ro.

De bedste hilsner
Bo Østlund

Forfatter, forlægger og journlaist

oestlund@vip.cybercity.dk
Tak for tilbuddet. Det er desværre langt mere end jeg har råd til. Meget dyrere end min lejlighed i København som jeg samtidig må finansiere.

Jeg leder om muligt efter noget meget mindre komfortabelt. Hverken strøm eller rindende vand er nødvendigt.
Jeg har et mindre, ikke såååå primitivt hus, 50 min fra Helsingborg. Prisen kan vi snakke om

mvh
Morten 29820023
Kære Mas
Vores hus i Skåne er desværre ikke ledigt i juli og august (optaget fra den 14.7 - 11.8), men hvis du har behov for ro og skrivetid på et andet tidspunkt er du velkommen til at kontakte os. se mere [LINKET VIRKER IKKE: SIDEN ER FLYTTET ELLER FJERNET] Prisen kan vi snakke om.
Venlig hilsen Lene
Hej Mas
Vi har et sommerhus beliggende på hallandsåsen midt i skoven,ca.50 km. fra Helsingborg. Vi skal ikke bruge huset i perioden og du er velkommen til at leje det. Vi bruger normalt ikke huset til udlejning så derfor finder vi en yderst fornuftig pris til dig. Du kan kontakte mig på cg44@live.dk eller 45869668, 28881441.
Venlig hilsen Claus Grand
Hej Mas. Jeg vil lige høre dig,har du fundet midlertidigt refugium? Og skal det være i juli-august?

Svar på indlægget