Skønt hus - men hvem ejer det?

Denne side er blevet vist 13558 gange

Jeg håber I kan hjælpe mig med et spørgsmål. Ved Bäckanäs/Stockaholm (Smålandsstena i Sydsverige) har jeg inde i skoven set et fint men gammelt hus. Naboer fortæller, at huset har tilhørt en mand, der nu har været død i 10 år. Hvordan finder jeg ud af hvem huset tilhører og om det evt. er til salg?

Svar på indlægget

Hej Anne, hvis du er interesseret i autentisk, originalt og idyllisk hus nær Smålandsstenar, så prøv at checke vores ødegård, som vi netop har sat billigt til salg:
http://oedegaard.pbworks.com/w/page/48533139/Forside

Bedste hilsner
Marianne
Kære Anne,

Hvis du kan finde en adresse eller matrikelnummer (fastighetsbeteckning, f.eks. "Gislaved Bäckanäs 1:12"), så kan jeg slå det op i tingbogen (eller du kan gøre det selv på https://butiken.metria.se/fsokalla/). Der står der hvem der ejer ejendommen, så du kan kontakte vedkommende (eller dødsboet).

Du kan evt. finde adressen via www.hitta.se, hvis du søger på Bäckanäs, Smålandsstenar fandt jeg da et hus på kortet, der ser ud til at ligge godt :-). Det hus tilhører en Johan Andersson, født 1933, men er han ser ikke ud til at være død - det er i hvert fald ikke registreret, så det er nok et andet hus du tænker på?
Tak til både Marianne og Jens for svar.
Marianne, det ser virkelig dejligt ud jeres hus, men det andet hus er ligesom kærlighed ved første blik:-)
Jens, tak for links. Virkelig fint. Det første dur lige nu ikke. Var det her du fandt info om Johan?
Det ligner "mit" hus på kortet, men er ikke sikker. Jeg har kun set det med sne på. men tak.
Hej igen,

Prøver igen med linken: [LINKET VIRKER IKKE: SIDEN ER FLYTTET ELLER FJERNET] ellers må du klikke dig frem fra www.metria.se og klikke "Fastighessök för alla" i menuen til højre.

Info om Johan fandt jeg hos Metria (tingbogen), men jeg tror ikke du får adgang til personoplysninger i den "åbne" version. Jeg har abonnemang og kan se det hele, så det er i mit system jeg har fundet navn mv.
tusind tak Jens. Jeg har fundet ud af at det er huset lige lidt oppe til højre for det hus du fandt for mig. Problemet er, at der ikke er adresse når jeg mouser hen over huset. Hvad søren gør man så?
http://www.hitta.se/karta?ref=start#var=Gislaved%20Bäckanäs&from=1&pageCount=20&level=1&sm=6&center=6351391:1357098&type=sat&zl=9&bounds=6346544:1348594,6355604:1365124&rlm=1


Hilsen Anne
Hej Anne,

Held og lykke med jagten så;-)

Bedste hilsner
Marianne
Hej igen Anne,

Jeg har fundet koordinaterne på mit landmålerkort og via dem fundet matrikelnummer Gislaved Villads-Lunden 1:5. På grund af sysemvedligeholdelse på Metria, kan jeg ikke tage nogen tingbogsattest før på mandag, men da vil jeg kunne finde adresse til ejeren, eller dødsboet, hvis det er tilfældet :-)
Hej jens,

du er jo mildest talt et geni. jeg takker på forhånd.

Kh
Anne
Hej igen,

Nu har jeg fundet ejeren: Kjell-Ove Wetterhall, født 1951, Gröna Vägen 6, 332 33 GISLAVED. Tlf. 0046 (0)73 073 9552. Det er altså ikke noget dødsbo.

Ejendommen er på 22 hektar og har en ejendomsværdi på SEK 1 492 000 og det er i princippet skovværdi det hele. Måske kan du komme med et købstilbud på huset og en grund til udstykning? Dette tager ca. 6-8 måneder og koster ca. SEK 20 000.
Hej Jens,
det er jo helt fantastisk hvad du kan finde frem til.
Tusind tak for hjælpen. Ringer til Kjell-Ove en af de nærmeste dage.

Skal nok holde dig orienteret hvis vi skulle ende med at købe.
Hej Anne,

Det var så lidt og du må meget gerne orientere mig, hvis du ender med at købe det, det ville være sjovt :-)
Har jo fulgt føljetonen her.
Endte I med at købe? ;o)
Hej jens.

Nu har jeg kigget lidt i tråden og set at du kunne hjælpe med at finde frem til hvem der ejer huse i sverige, jeg har også forsøgt at følge de links du har lagt op men uden held.

Mig og min kone har forelsket os i et hus der ligger nær markaryd som ser meget forladt ud.

Kunne du måske hjælpe med at oplyse hvem ejeren er? Adressen er ulveryd 2366 markaryd.

Mvh. Benjamin. 🙂
Hej Benjamin,

Jo, det er Årshults Industriaktiebolag, Bröna 2250, 282 68 Vittsjö. De købte huset 1935 og ejer det stadig. Selskabet findes endnu og du kan finde mere om det på Allabolag.se her (https://www.allabolag.se/5560346412/arhults-industriaktiebolag). Jeg fandt et nummer via Eniro, 0046 (0)451 241 05, men jeg ved ikke om det er aktuelt.

Held og lykke med det og godt nytår!
Hej Jens!
Kan du hjælpe med at finde en ejer på adressen Skärgöl 406 385 93 Torsås?
Mvh Lonni
Hej Lonni,

Der er en ejendom med adresse Skärgöl Leken 406 i Torsås. Den ejes af en Bengt Bondesson, Slätafly 107, Torsås. Det er en stor skovejendom på 111 hektar og ejendomsværdi på over 12 miljoner.

Mvh Jens
Hej Jens
jeg søger en navn og tlfnummer på en ejendom i sverige håber du kan hjælpe
adresse er MÖRKHULT 22, 312 92 Laholm, Sverige
Håber du kan hjælpe med at finde ejer og tlfnummer til ham.
Har været på jagt der for 20 år siden og Da hed ejern Lave Larsson og ved hans søn ejer det nu en torbjørn men mangler et tlfnummer så jeg kan komme i kontake med ham
Hej Ulrich,

Jeg kan ikke finde noget nummer registreret på Torbjörn Lavesson, men han bor på Tujavägen 6, 302 83 Halmstad, så du kan sende et brev til ham.

Svar på indlægget