Hvor finder man boliger til salg eller leje i Sverige?

Denne side er blevet vist 10572 gange

På forsiden af boligportal.dk opdagede jeg ved et tilfælde, at man kan komme videre til deres svenske søstersite https://bostadsportal.se. BostadsPortal.se har utrolig mange boligannoncer, både lejeboliger og ejerboliger. Så vidt jeg kan se, er det et samlingssted for stort set alle boligannoncer i hele Sverige, så det er et rigtig godt sted at begynde sin søgning. Især fandt jeg mange tusind sommerhuse (stugor) til leje, men der er også alle mulige andre boligtyper. Bare et godt tip herfra! OBS: Eneste ulempe er, at man nogle gange skal man betale 29 kr. for at kunne kontakte udlejerne, men det er til at klare! ;-) God ferie! -Kurt

Svar på indlægget

søger familie
Her kan man finde boliger til salg i Sverige
www.RobinHus.dk klik på köb bolig og siden på Sverige så kommer der mange forskellige boliger til salg i Syd Sverige , se også spändende lystgård på Sweden House findes på Robinhus også.
Jeg kan fortälle at jeg i 2013 er blevet lykkelige ejer af et svensk landsted med 9 ha og har nu en perfekt jagtgård og lystgård i samme bolig. Jeg glemte at sige at på deres hjemmeside findes flere gode annonser med jagtgårde. [LINKET VIRKER IKKE: SIDEN ER FLYTTET ELLER FJERNET]
Vi har vores til salg, hvis det har interesse ....
Hvor? Er den på hemnet.se?
hvis det er vores du mener John , så er det ikke på hemnet.
Vi overvejer også langtidsudlejning istedet for salg ....
Kære Kirsten Holm.
Jeg læser dd. Dit indlæg jf. 14 December 2014. Jeg bliver nød til at spørge dig til jeres hus i Sverige - måske vi meget gerne vil leje det, vi er både interesseret i kort, langvarig leje samt uforpligtigende snak om eventuelt køb i fremtiden. Om det stadig måtte være aktuelt, så kontakt mig meget gerne via Facebook (se mit fulde navn).
Vi har også et dejligt, hyggeligt lille sted til salg:
http://www.bricksite.com/backadal
Har også en stuga til salg. 1 times kørsel fra broen. Kig på dba, det koster 299.000
Vi har også et hus til salg i Skåne.
mkl@ollerupmail.dk
Jeg fandt min jagt ejendom i Småland hos SWEDEN HOUSE og fik en perfekt personlig service. De yder köbscoaching og hjalp mig med flere praktiske ting , forsikrings, el abm, internet, jagtlaug mm.

Svar på indlægget