hestehold mm

Denne side er blevet vist 2708 gange

hej,

Jeg har to spørgsmål i forbindelse med vores overvejelser omkring at købe hus i sverige..håber der er nogle der kan byde ind :) Det skal lige tilføjes at vi tænker at lede efter noget i nærheden af skov (altså ikke by/lejlighed/rækkehus, osv).

1) Man er skattepligtig af evt. overskud ved salg af hus i dk; vi ejer et hus i danmark. Hvis vi nu gjorde følgende (det er nok det der er mest praktisk for os, nemlig) 1) Købte et hus i sverige 2) lejede en lejlighed i dk 3) solgte vores hus i danmark 4) flyttede vores adresse til sverige ...: er vi så stadig skattepligtige af evt. overskud?

2) Er der nogle regler i forbindelse med hestehold i sverige? Her har vi jo landzone osv. Vi ejer 4 islandske heste der gerne skulle med.

Ser frem til at høre fra jer.

Svar på indlægget

Hej Maria,

1.)

Det lyder som en god plan. Det er vigtigt, at I ikke ejer hus i Danmark, når I tager fast adresse i Sverige, ellers kommer I til at betale 22% skat af fortejeneste i Sverige. Det virker som om, du er klar over det og hvis du følger den "slagplan", skulle det ikke give problemer.

2.)

Udenfor "detaljplanerat område" - dvs. tilsvarende landzone i Danmark, er der ikke restriktioner på hvilke dyr man må have. Der er dog regler der skal overholdes når man har heste, men det er der jo også i Danmark. Læs mere her (http://www2.jordbruksverket.se/webdav/files/SJV/trycksaker/Pdf_jo/jo11_4.pdf) og her ([LINK VIRKER IKKE]

Svar på indlægget