Købe en ødegård i Sverige sammen - Andels ødegård

Denne side er blevet vist 11905 gange

Hej,

Vi er en lille familie på tre, som drømmer om et sommerhus i Sverige. Da vi grundet arbejde og studier ikke vil kunne bruge huset så meget, tænkte vi, at det ville være smart at dele det med nogen.

Vi er interesseret i et hus der ligger midt i skoven, hvor der ikke er alt for langt til badesøer og max 3 timers kørsel fra København. Huset behøver ikke at være så stort, da vi forestiller os, at vi bruger det hver for sig. Det må gerne være et simpelt hus, men det ville selvfølgelig være rart med el og vand. Sagt kort, det skal ikke være et alt for dyrt hus.

Vi forestiller os, at vi laver helt faste regler, for at bruge huset på skift, og selvfølgelig laver regler for renovering osv.

Hvis der er andre der er interesserede i noget lignende, så skriv endelig, og så kan vi finde ud af, om vi passer sammen.

Hilsen

Mona

Svar på indlægget

Hvad med den her andelsødegård:
[LINK VIRKER IKKE]
Hej Peter,

Tak, ja vi har kigget på det. Vi tænkte dog på noget lidt mindre, hvor man så også kunne nøjes med at være 2-3 medejere. Så er der også mindre der skal varmes op, vedligeholdes og renoveres.

Hilsen

Mon
Hej Mona

Jeg har et forslag til andel i skøn ødegård i Småland, en times kørsel fra Helsingborg. Da vi selv for omkring 6 år siden skulle finde fritidshus i Sverige, havde vi (også) nogle helt bestemte forestillinger om, hvordan det skulle være. Men da vi oplevede huset, som vi nu ejer en trediedel af, var vi helt solgt og lagde alle forudfattede principper og ideer til side - og vi har ikke fortrudt et sekund.

Vores gård er renoveret og vedligeholdt med respekt for den svenske stil - du skal altså ikke forvente et dansk Ikea-hus. Det er fuld af charme med el og bad og varme (brændeovn og el). Stort hovedhus med tre soveværelser, stue, glasveranda, køkken og bad/toilet. Samt større lade med mange muligheder + et par andre småbygninger.

Vi har et super fleksibelt anvendelsessystem, som betyder, at du stort set kan benytte hele gården for dig selv, når det passer dig. Enkelte ferieperioder aftales i fællesskab ved et årligt fællesmøde, men ellers er der rimeligt frit spil, og du kan med dags varsel "booke" stedet via fælleskalender på nettet.

Gården er fritliggende med udsigt over marker omkranset af skov. Der er stort set myggefri året rundt trods nærhed til sø.

Andelen (1/3) koster 333.000 DKK og afgift pr. måned er 400 kr, som dækker diverse omkostninger inkl. opsparing til det uforudsete.

Jeg kan finde billeder frem, hvis du er interesseret. Vi sælger pga. skilsmisse.

Kontakt mig for yderligere...

mvh. Michael
Hej Michael,

Ja, det lyder da meget spændende. Vi vil meget gerne høre mere. Vil du sende billeder, og skrive lidt om de andre der har huset. Du må også gerne sende adressen, så vi kan se området på google maps.

Min email adresse er: monaschaldemose@gmail.com

Tak!

Mvh

Mona
mona og michael

vi er en familie på fire, der også er int i lign

kontakt mig gerne på ulla1709@gmail.com
Hej Ulla
Vi har et dejligt veludstyret, orenoveret hus i Sibbhult i Skåne, som vi vil sælge i andele af 175.000kr. Vi får det desværre ikke brugt mere som vi engang gjorde, så det ville være godt hvis det kunne blive brugt af andre. Huset er i 2 plan med 4 soverum. Køkken med opvaskemaskine. Baderum med bruser og vaskemaskine. Dejlig stue med brændeovn. Stor dejlig grund med mange udfoldelser for børn. Meget skov med gode muligheder for gå ture og anden udfoldelse.
Vh.
Lone
Hej Lone.

Det vil vi gerne høre mere om. Har du mulighed for at sende en mail med info og billeder?

Monaschaldemose@gmail.com

Mvh

Mona
Hej Michael
Er der stadig en ledig andel i dit hus?
Hvis ja - send da gerne opl. om beliggenhed mv. samt fotos til jetteschaklaursen@gmail.com
ANDELEN I SMÅLAND ER SOLGT - TIL GLADE KØBERE :-)
Hej Lone
Jeg er også interesseret i at høre mere ang. andel i ødegård, vil du sende opl. om beliggenhed, fotos m.v. til:
jetteschaklaursen@gmail.com
Hej Jette
Vi er så heldig at, efter kun at have huset lagt til salg i 14 dage, er det nu solgt .
Nye ejer overtager huset her midt juni.
Vi drømmer om et sommerhus i Sverige - en andel med 2-4 andre.

Vi er interesseret i et hus der ligger midt i skoven, hvor der ikke er alt for langt til badesøer, og max 3 timers kørsel fra København.

Hvis der er andre der er interesserede i noget lignende, så skriv endelig, og så kan vi finde ud af, om vi passer sammen.
Hejsa. Vi er på udkog efter andel af ødegård eller sommerhus i Sverige(gerne småland). Nogle bud på hvor man finder det, eller nogen der kender nogen? :) hilsen Emil
Hej
Vi er Også på udkig efter en andel i en ødegård. Er der nogen i dette forum der kan hjælpe ?
Go’ dag
Vh. Mark
Hej prøv at se [LINKET VIRKER IKKE: SIDEN ER FLYTTET ELLER FJERNET]
Der holder vi til på 12'te år.

Der bliver et ledig en gang imellem.

Tjek om beliggenheden passer jer.

Vh Claus
Vi er en familie på 4, der drømmer om en andel i en ødegård i Sverige. Jeg kan se at andre har haft held her, så nu prøver vi også. Måske er der nogen der kender til et hus eller ved hvor vi skal søge.

Bedste hilsner Aja
Hej
Vi er en familie på 3, Vi søger også en sted, Min Kone er også agronom, og vi vil gerne lave lidt Perma-kultur, med respekt til naturen. Jeg er bla. handy man. Har kommet i Sverige en del år. Tager gerne imod go forslag, Interesse er natur, gamle torp, primitivt, Skov, sø inden for gå afstand, og ikke koste en bonde gård.

Med venlig Hilsen
Thorkild
Vi er en lille familie, der er rigtig interesserede i en ødegård i Sydsverige, helst som andel med en el. flere andre familier. Hvis der er andele ledige, må I rigtig gerne kontakte mig på charseiden@yahoo.com
Alternativt kunne vi også købe ødegård sammen med en anden familie, og lave en anpartssystem.
Mange hilsner,
Charlotte
Hej med jer
Er der nogle der kan hjælpe mig med svar på følgende.
Vi er en andelsforening i et hus i Osby.
Vi er blevet for gamle og vil gerne sælge.
Hvordan beskattes vi, hvis vi hver især sælger vores andel!
Vi er 5 andele,
Er der nogle der ved noget er jeg lydhør for ideer
Hov jeg blev afmeldt tråden, så jeg tilmelder mig lige igen.
Hej Anne,
Jeg kan desværre ikke svare på dit spm angående beskatning, men blev lidt nysgerrig. Vile alle andelshavere sælge eller bare nogle af Jer? Ville det være en mulighed for at købe en af andelene, og på den måde lade foreningen køre videre?
Det kunne vi godt være meget interesserede i :-)
Bh.
CharlotteDe skal sælges. Jeg ved ikke endnu hvordan vi gør

Send en mail til mig på Annetambour@gmail.com
Vi er også på jagt efter en andelsgård gerne i Småland, Hvis nogen har en med en ledige andel så skriv venligt her.
Vi leder stadig efter en andel i en ødegård, så skriv endelig, hvis du skal sælge din andel eller kender nogen som skal :)
Jeg er også interesseret i en andel af en ødegård i Sydsverige ikke for langt fra København.
Skriv gerne til mig på idaskouyamada@gmail.com, hvis du vil sælge en andel af en ødegård i Sydsverige i et veletableret og velfungerende andelsfællesskab.
Hvis nogen er interesseret i at sælge en andel, må I også meget gerne kontakte mig på monaschaldemose@gmail.com . Min lille familie og jeg leder stadig efter et dejligt sted i det svenske.
Vi sælger vores ødegård. Den er i 5 andele. Det hele skal sælges.
Skriv til annetambour@ gmail.com. Ved interesse

Svar på indlægget